Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Σκορδά διαζύγιο: Η ατάκα του παρουσιαστή και η γκριμάτσα
LIFESTYLE

Λιάγκας – Σκορδά διαζύγιο: Η ατάκα του παρουσιαστή και η γκριμάτσα

Λιάγκας - Σκορδά διαζύγιο: Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2010

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ σχολίασαν στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους. Μάλιστα, ο Τάσος Τεργιάκης ετοίμασε ένα βίντεο σχετικά με το θέμα και λίγο πριν αυτό προβληθεί, ο Γιώργος Λιάγκας είπε μια απίστευτη ατάκα με αφορμή το δικό του διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά. «Α, ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, αφήνοντας άφωνη τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δεν είπε κάτι, αλλά κοίταξε τον Γιώργο Λιάγκα με νόημα κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα, ενώ οι συνεργάτες τους ξέσπασαν σε γέλια.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2010. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους γιου, Γιάννη, το 2011, ενώ τον Μάιο του 2014 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Δημήτρης. Το φθινόπωρο του 2016 «έπεσε» η μεγάλη βόμβα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας χώρισαν τηλεοπτικά, αλλά και στη ζωή. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, βρίσκονται και πάλι στο ίδιο πλατό παρουσιάζοντας μαζί το «Πρωινό» .

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Λιάγκας – Σκορδά: Το παράπονο

Πρόσφατα η Φαίη εξέφρασε ένα παράπονο στον Γιώργο Λιάγκα στην έναρξη του «Πρωινού». Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά, καθώς έκανε την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής και ενώ καλημέρισε τους τηλεθεατές, ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα γιατί δεν τη χαιρέτησε στο καφέ του σταθμού, που είχαν προηγουμένως συναντηθεί. «Καλημέρα, Γιώργο! Καλά, σε συνάντησα στο καφέ και δεν με χαιρέτησες, δεν είπες μια καλημέρα; Τι πράγμα είναι αυτό;», είπε η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα.

Τότε εκείνος απάντησε: «Αυτούς που μου δίνουν τον καφέ τους χαιρετώ. Εσένα θα σε έβλεπα σε μισή ώρα εδώ, τι καλημέρα να σου πω;». «Καλά, σε συνάντησα στο καφέ και δεν με χαιρέτησες, δεν είπες μια καλημέρα;»

Λιάγκας – Σκορδά διαζύγιο: Μια άλλη ατάκα, που έφερε νευρικό γέλιο

Μια ατάκα του Γιώργου Λιάγκα τον Φλεβάρη στάθηκε η αφορμή να «πνιγεί» στα γέλια on air στον ΑΝΤ1 και στο «Πρωινό», μαζί με τη Φαίη Σκορδά. Ολα ξεκίνησαν από μια φράση του Γιάννη Βασιλλώτου, ο οποίος υποδύεται τον «Μπάμπη» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μουσική του εκπαίδευση, με τη Φαίη Σκορδά να του ζητά να τραγουδήσει και εκείνον να της απαντά πως δεν έχει μαζί του την κιθάρα του. Η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως έχουν ντραμς. Τη στιγμή εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να γελά.

«Έχουμε ντραμς. Θα σου παίξω εγώ κι εσύ θα τραγουδήσεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να τον κοιτά απορημένη: «Ξέρεις εσύ να παίζεις ντραμς;», τον ρώτησε, με τον Γιώργο Λιάγκα, γελώντας, να της απαντά: «Από τότε που χωρίσαμε έχω μάθει ντραμς, δεν σε έχω ενημερώσει. Έπνιξα τον χωρισμό μας εκεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις