Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζέισον Ντερούλο πατέρας: Η αποκάλυψη αμέσως μετά το πάρτι στο Survivor
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Ντερούλο πατέρας: Η αποκάλυψη αμέσως μετά το πάρτι στο Survivor

Τζέισον Ντερούλο πατέρας: Από πολύ ευχάριστα νέα συνοδεύτηκε η εμφάνιση του Τζέισον Ντερούλο στο Survivor 4.

Από πολύ ευχάριστα νέα συνοδεύτηκε η εμφάνιση του Τζέισον Ντερούλο στο Survivor 4, αφού κατά τη διάρκεια που βλέπαμε το επεισόδιο στις οθόνες μας ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την είδηση ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Ειδικότερα, η 26χρονη σύντροφος του Τζέισον Ντερούλο, Jena Frumes, είναι έγκυος, με το ζευγάρι να ανακοινώνει μέσω Instagram την ευχάριστη είδηση. Πρώτη η  Jena Frumes δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ο Τζέισον Ντερούλο να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη της κοιλιά. «Mom & Dad», έγραψε στη λεζάντα.

Από την άλλη, ο Τζέισον Ντερούλο έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας». Όπως έχει αποκαλύψει ο Τζέισον Ντερούλο σε συνέντευξή του, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι.

Jason Derulo

Survivor: Το φαντασμαγορικό σόου του Jason Derulo – Ξεφάντωσαν οι παίκτες!

Το πάρτι της Ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι γεγονός και οι παίκτες πέρασαν φανταστικά. Αρχικά, έφυγαν από τις παραλίες τους και τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι άλλαξαν διάθεση αλλά και… εμφάνιση καθώς είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο, να καλλωπιστούν και να φορέσουν τα καλά τους.

Όταν λούστηκαν και έκαναν μπάνιο δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους αφού τόσο καιρό τρώνε καρύδες και αυτή τη φορά είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σαμπουάν και αφρόλουτρα μόνο με το άρωμά της!

Αμέσως μετά τους παίκτες τους περίμενε ένα πλούσιο γεύμα αλλά και ο διαγωνισμός τραγουδιού όπου και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Όμως ήταν μόνο η αρχή! Όλα αυτά ήταν πριν ξεκινήσει το αληθινό πάρτι!

Τι συνέβη;

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage εμφανίστηκε ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό σόου ειδικά και αποκλειστικά για το Survivor. Τόσο για τους παίκτες της Ελλάδας, όσο και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους, γιατί ο Τούρκος παραγωγούς είχε φροντίσει να κάνει και τα τρία πάρτι Ένωσης μαζί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις