Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης υπουργικό: Οι σπόντες για την “αλλεργία” του ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης υπουργικό: Οι σπόντες για την “αλλεργία” του ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο

Μητσοτάκης υπουργικό: Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, με την πατρίδα, με την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη.

Με τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και ένα “καρφί” για τον μίζερο τρόπο με τον οποίο θέλησε να ασκήσει κριτική η αξιωματική αντιπολίτευση, άρχισε την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης της χώρας. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για όσους συνέβαλαν στον επιτυχημένο εορτασμό της επετείου, που συνδύασε “περηφάνια με σεμνότητα, την εθνική ισχύ με τον πολιτισμό και την αυτοπεποίθηση με την εξωστρέφεια”, ανέφερε ότι οι εορτασμοί πάνω από όλα όμως εξέπεμψαν μία ενότητα.Και συνέχισε “καρφώνοντας” του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ενότητα αυτή “διαπέρασε ολόκληρη την κοινωνία μας γι’ αυτό και ευτυχώς δεν ενόχλησαν παρά μόνο λιγοστούς, λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, με την πατρίδα, με την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη”.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη Ζορμπά: Επιτίθεται στην παρέλαση και στους ξένους επισήμους

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε:

“Θα ήθελα καταρχάς να ξεκινήσω εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς όλους όσοι συνέδραμαν, ώστε οι εορτασμοί των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης να ξεκινήσουν τόσο πετυχημένα. Πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όταν εκφράζω την άποψη ότι οι πρόσφατες εκδηλώσεις συνδύασαν περηφάνια με σεμνότητα, την εθνική ισχύ με τον πολιτισμό και την αυτοπεποίθηση με την εξωστρέφεια.

Πάνω από όλα όμως εξέπεμψαν μία ενότητα, που πιστεύω ότι διαπέρασε ολόκληρη την κοινωνία μας γι’ αυτό και ευτυχώς δεν ενόχλησαν παρά μόνο λιγοστούς, λιγοστούς αλλεργικούς με τη σημαία, με την πατρίδα, με την πρόοδο, φυλακισμένους στην κομματική τους κατάθλιψη. Την εθνική ανάταση που νιώσαμε όλοι την 25η Μαρτίου πλαισιώνει η εθνική ανάταξη με καθοριστικό βήμα το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης πού θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά όλα τα επόμενα χρόνια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις