Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μεταγραφές: «Πιθανό να πάρει παίκτες σε όλες τις θέσεις της άμυνας»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ μεταγραφές: «Πιθανό να πάρει παίκτες σε όλες τις θέσεις της άμυνας»

ΑΕΚ μεταγραφές: Στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη διεργασίες και επαφές (με το βάρος να πέφτει στην άμυνα).

Τόνισε λοιπόν ότι εκτός από τις θέσεις του στόπερ (όπου ψάχνει έναν παίκτη-ηγέτη με γεμάτες σεζόν) και αυτή του τερματοφύλακα (όπου έχει στα υπόψιν τον Μπόικο, αλλά κοιτάζει και άλλους), είναι πολύ πιθανό υπό προϋποθέσεις να υπάρξει ενίσχυση και στα δυο άκρα των μετόπισθεν.

Όσο για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε την ελπίδα να επιβεβαιωθεί η δέσμευση Χιμένεθ ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένη η ομάδα και αποκλείοντας τη συμμετοχή του Σάκχοφ, τόνισε ότι είναι ερωτηματικό ακόμα αν θα είναι έτοιμος και ο Γαλανόπουλος.

Τσακίρης: «Ψάχνει τερματοφύλακα… ένα κλικ καλύτερο από τον Μπόικο η ΑΕΚ»

Το προφίλ των μεταγραφικών στόχων της ΑΕΚ ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» ψάχνει βασικά έναν ηγέτη στην άμυνά της, ο οποίος θα έχει τα στοιχεία του Τσιγκρίνσκι και θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Όσο για τον τερματοφύλακα -που είναι η άλλη προτεραιότητα- επιβεβαίωσε πως ο Μπόικο ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι» (ποιότητα που να συνδυάζεται με εμπειρία), ωστόσο υπογράμμισε ότι αναζητείται κάποιος που θα είναι… ένα κλικ καλύτερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις