Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που την έβαλαν»
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που την έβαλαν»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Με αιχμές μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη του, ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Το δικό του σχόλιο για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Pop Up, θέλησε να κάνει σε συνέντευξη που έδωσε στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, ο Νίκος Αποστολόπουλος, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να έχει αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας, καθώς είναι ακόμα άπειρη. Το σχόλιο, του γνωστού σχεδιαστή για την παρουσιάστρια του Alpha προκαλεί, αν μη τι άλλο, εντύπωση. Αναλυτικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και είναι φίλοι μου η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Έχουν μια ηθικοί η οποία ταιριάζει σε εμένα. Είναι αληθινοί».

 

Ο Νίκος Αποστολόπουλος για το κίνημα #MeToo

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι έπρεπε να ανοίξουν τα στόματα. Είμαι υπέρ του #MeToo. Δεν προέκυψε κάποια καταγγελία από τον χώρο της μόδας, γιατί ο χώρος της μόδας στη χώρα μας είναι ανύπαρκτος. Βλέπω κάτι σχεδιαστές που ανοίγουν τα φιγουρίνια του ’50 και λένε ότι κάνουν μόδα. Ποια μοντέλα να πουν ότι παρενοχλήθηκαν; Θέλεις να σου ονομάδω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες; Τι να πουν αυτές; Δεν υπάρχει ηθική αξιοπρέπεια».

«Πάντα αρπάζω τον ταύρο από τα κέρατα και τα χέρια μου θα βγάλουν ιδρώτα για να ποτίσουν την ξερή γη και να φυτρώσουν πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει καταστραφεί οικονομικά δύο φορές μέσα σε έξι μήνες» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός σχεδιαστής. «Έχω χάσει τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Στη ζωή μου έρχονται τα πάνω κάτω. Η ζωή μου είναι σαν να κάνω τσουλήθρα πάνω σε ένα ξυράφι και ταυτόχρονα να χορεύω σαν τον Ζορμπά, γελώντας. Συχνά βάζω το κεφάλι μου στη γη για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά μου».

Νίκος Αποστολόπουλος

Δείτε ακόμη:

Απόψε το φαντασμαγορικό πάρτι στο Survivor – Αγνώριστοι οι παίκτες
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο After Dark – Ποιον άνδρα θεωρεί σέξι
Η Έλενα Τσαγκρινού εξομολογείται: «‘Eλαβα απειλητικά μηνύματα για το Εl Diablo»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις