Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Το σχόλιο Αποστολόπουλου για το… στόμα της
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Το σχόλιο Αποστολόπουλου για το… στόμα της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: "Δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια", λέει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Πρωινό ο Νίκος Αποστολόπουλος το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, με τόλμη και άποψη αιχμηρή σε όλες τις εκπομπές και τα ριάλιτι που πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση! Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Άγριες Μέλισσες είναι συγκλονιστικές, ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και δεν τις συγκρίνω με τα τρας τα υπόλοιπα. Στο GNTM δεν ξέρω καν που τους βρήκαν τους περισσότερους. Τους μάζεψαν από τον δρόμο. Δεν έχουν κανένα μέλλον στο μόντελινγκ για μένα. Μπορεί μια μέρα να βγει ένας καλός υδραυλικός, ένας ηλεκτρολόγος, ένας παρκαδόρος. Υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα στα οποία έχουμε κενά και έχουν γίνει πολύ ακριβά λόγω έλλειψης ανθρώπων. Αντί να τρέχουν εκεί θέλουν να κάνουν αυτό. Η Βίκυ Καγιά, που αγαπάμε, έχει μπλέξει σε αυτή την ιστορία οπότε παίζει έναν ρόλο. Δεν είναι η Βίκυ».

«Η Έλενα Χριστοπούλου ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της. Σίγουρα ήταν πολύ πιο σημαντική στο GNTM από ότι είναι σε αυτή τη σουργελοκατάσταση, το My Style Rocks» πρόσθεσε επίσης ο σχεδιαστής.

Bachelor

«Το Bachelor το έχω δει, πανηλίθιο! Πρώτα απ’ όλα, αυτός ο καημένος, τον οποίο τον θεωρώ πολύ όμορφο, δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα! Αλλιώς, όσο απελπισμένος και αν ήταν, δεν θα πήγαινε εκεί. Οι 20 γυναίκες είναι απελπισμένες, απορώ δεν έχουν οικογένειες να τις μαζέψει; Πάνε εκεί για να ξεφτιλιστούν!»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια. Δεν έχει καμία εμπειρία και απλώς ανοίγει το τεράστιο στόμα της και νομίζεις ότι θα σε χάψει».

Χριστίνα Μπόμπα

«Αυτή η φωνή γιατί θα μου λείψει εμένα; Αυτή δεν είναι φωνή, αγάπη μου, αυτό είναι νυχτερίδα που την πατάει το τρένο». Παράλληλα, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά τον επερχόμενο γάμο αγαπημένης πρωταγωνίστριας του ΑΝΤ1! «Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποιος γάμος κοντά γιατί το όριο είναι στα 9 άτομα. Το επόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις