Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 27/3: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 27/3: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 27/3: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Το πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις μια ανησυχία. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να επανεκτιμήσεις τους στόχους σου, ειδικά εκείνους που περισσότερο σε αγχώνουν παρά σε ενεργοποιούν και να σε παρακινούν. Οι φιλίες χρειάζονται λίγη περισσότερη προσοχή μιας και ίσως κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση. Ξέρεις ακριβώς πως να κάνεις τον ερωτικό σύντροφό σου ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Σήμερα θα μπορούσε να νιώσεις κάποια πίεση έχοντας την αίσθηση πως δεν έχεις αρκετό χρόνο για να πετύχεις και να ασχοληθείς με τους στόχους σου. Απόφυγε να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Περιόρισε τα έξοδα όσο μπορείς, καθώς η οικονομική σου κατάσταση σου δημιουργεί άγχος. Απόλαυσε τη φροντίδα του αγαπημένου σου και αποφορτίσου. Εσύ που είσαι μόνη, εισπράττεις τα κομπλιμέντα και τις φιλοφρονήσεις από τους θαυμαστές σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό της ημέρας ενδέχεται να πάρεις μια είδηση για πρόσφατους στόχους και σχέδιά σου που πιθανά υπερεκτίμησες. Ίσως αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες προσαρμογές προκειμένου να χαλαρώσεις την πίεση και το άγχος. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια υπερβολή στις υποσχέσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου που αργότερα θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Στο πρώτο μισό της ημέρας οι υψηλές προσδοκίες ενδέχεται να σε οδηγήσουν στη λήψη αποφάσεων. Καθώς η μέρα εξελίσσεται η επικοινωνία διευκολύνεται ακόμα περισσότερο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η συντροφιά του σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε μια μικρή πρόκληση με τον Δία, οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να θέλουν περισσότερα από όσα μπορείς να τους προσφέρεις. Βάλε τα όριά σου χωρίς να χαλάσεις την καρδιά κανενός αλλά ούτε και τη δική σου. Καθώς οι ώρες προχωρούν λειτουργείς πιο οργανωμένα και συντονισμένα κυρίως στα εργασιακά. Προσπάθησε να κάνεις πράξη βαθιές επιθυμίες σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ένα νέο ερωτικό σκίρτημα.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις προσωπικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Στο πρώτο μισό της ημέρας μικρές προκλήσεις μπορούν να προκαλέσουν μια ένταση, καθώς οι προσδοκίες ίσως αποδειχθούν πολύ υψηλές για τις τρέχουσες συνθήκες. Απόφυγε παρεξηγήσεις ή γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι μια ψυχική τόνωση και θα πρέπει να βρεις μόνη σου τον τρόπο.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Οι μετακινήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας μπορούν να επιδεινώσουν πρόσφατες τάσεις υπέρβασης ή υπερβολής. Απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα και μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα όχι μόνο της καθημερινότητας, αλλά και του εγκλεισμού. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα απωθημένο σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει μια τάση να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις. Σκέψου πιο μελλοντικά τις υποχρεώσεις σου και μην υπερφορτώνεις την καθημερινότητά σου. Καθώς όμως κυλά η μέρα η Σελήνη εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα, ο οποίος σε βοηθά να κατανοήσεις τα όριά σου και σε εμποδίζει να υπερβείς τον εαυτό σου. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα όσα από κοινού σας προβληματίζουν με τον αγαπημένο σου αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους φίλους σου και υιοθέτησε τις συμβουλές τους.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο εφιστώντας την προσοχή σου στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις έναν έλεγχο ξανά στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας οι πλανητικές ενέργειες σε κάνουν πιο ενθουσιώδη και ίσως λίγο υπερβολική. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να μην λέει πολλά όμως κάνει πολλά για την αγάπη σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει μια τάση να παραμελείς κάποιες υποχρεώσεις σου προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια για αυτό και καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να δώσεις λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα προκύψουν το άμεσο διάστημα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ο ενθουσιασμός σου σήμερα φαίνεται να αυξάνεται, ιδιαίτερα το πρώτο μισό της ημέρας και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με συμπεράσματα, δεσμεύσεις και κινήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται και το άγχος μειώνεται σταδιακά. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που θα ξεχαστούν αργότερα και τα άλυτα προβλήματα έχουν έναν τρόπο να προκαλούν ανησυχία. Μην πιέζεσαι να βρεις λύσεις ή να δώσεις απαντήσεις. Οι επαγγελματικές σχέσεις ενισχύονται με αποτέλεσμα να προωθούνται ευκολότερα τα σχέδιά σου. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου δυνατότητα σου δίνει την ευκαιρία να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Tlife
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις