Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/3: Με μια τυφλή γευσιγνωσία ξεκινά η μέρα των δύο ηττημένων ομάδων στο αποψινό MasterChef.

Με μια τυφλή γευσιγνωσία ξεκινά η μέρα των δύο ηττημένων ομάδων στο αποψινό MasterChef. H δοκιμασία θα μετατραπεί σε… ντέρμπι! Μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, που φυσικά καταλήγει σε έναν ξαφνικό θάνατο, όπως λένε και οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακηρύσσοντας μία μόνο ομάδα νικήτρια.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι της χαμένης ομάδας, παίρνουν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef 5, ίσως για τελευταία φορά. Με ένα πιάτο αντιγραφής της guest chef Κωνσταντίνας Φάκλαρη, θα σφραγίσουν, για την ώρα, την πορεία τους οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Λάθη που σώζονται την τελευταία στιγμή, πιάτα που στήνονται μέσα στον πανικό και ένα κρυφά σπασμένο χέρι, ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η μπλε ομάδα θα βγει στον τάκο. Η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Πάνος θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, μία από τις δύο παίκτριες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις