Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 26/3: Η σκληρή κριτική και η ομάδα που νίκησε
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 26/3: Η σκληρή κριτική και η ομάδα που νίκησε

MasterChef 5 ομαδική 26/3: Μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία είδαμε στο MasterChef 5, αφού οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες.

Μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία είδαμε στο MasterChef 5, αφού οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες. Οι τρεις κριτές αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ακαταστασία που  υπήρχε στους πάγκους των παικτών ξεκίνησαν να αποκαλύπτουν τις βαθμολογίες των πιάτων.

Έτσι την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η πράσινη ομάδα που αποτελούνταν από την  Κωνσταντίνα, τον Διονύση και τη Λία.

”Θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα”

Αιχμηρά σχόλια έκαναν οι κριτές του MasterChef 5 στους παίκτες μετά την ομαδική δοκιμασία. Κατά τη διάρκεια της ομαδικής, οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα ακατάστατοι έχοντας βρώμικους πάγκους αλλά και αφήνοντας ξύλα κοπής με υλικά στο πάτωμα. Η εικόνα αυτή δεν άρεσε καθόλου στους κριτές, οι οποίοι σε όλους τους κύκλους του MasterChef έχουν επισημάνει την σημασία της καθαριότητας των πάγκων.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός στα σχόλια του. «Λοιπόν τα πιάτα που είχαμε μπροστά μας ήταν πολύ πιο όμορφα από ότι νόστιμα τα περισσότερα. Επίσης να πω το εξής, αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία κι απορούμε πραγματικά πως μπορούσατε να σκεφτείτε έτσι», ανέφερε ο κριτής του MasterChef 5.

MasterChef 5: «Προσούτο με αίμα από το δάκτυλό σου;» – Οι κριτές δεν δοκίμασαν

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στο επεισόδιο του «MasterChef 5» της Παρασκευής (26/10), οι παίκτες ήταν ιδιαίτερα ακατάστατοι, ενώ ένα «ατύχημα» του Ιωάννη έκανε έξαλλους Κοντιζά και Κουτσόπουλο. Η εικόνα των βρώμικων και ακατάστατων πάγκων δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα ήταν αιχμηρός στα σχόλιά του. «Τα πιάτα που είχαμε μπροστά μας ήταν πολύ πιο όμορφα από ότι νόστιμα τα περισσότερα. Επίσης να πω το εξής, αν υπήρχε υγειονομική υπηρεσία χθες, θα μας είχαν κλείσει χειροπόδαρα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία κι απορούμε πραγματικά πως μπορούσατε να σκεφτείτε έτσι», ανέφερε ο κριτής του MasterChef 5.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Όσο λίγος κι αν είναι ο χώρος, δε νοείται να έχουμε ξύλα κοπής στο πάτωμα με προϊόν επάνω, άσχετα αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Δηλαδή δεν μπορείς να σταθείς. Ξύλο κοπής με πρωτεΐνη επάνω;». Στον σχολιασμό για τον Ιωάννη από την κόκκινη ομάδα, ο Κοντιζάς του είπε ευθέως: «Συνειδητοποίησες ότι κόπηκες, ενώ μαγείρευες; Οφείλεις να ξέρεις, όταν είσαι μάγειρας σε μια κουζίνα, ότι έχεις κοπεί».

«Το προσούτο που μπήκε τυλίχθηκε με το δάκτυλό σου που είχε κοπεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο βάζεις γάντια και συνεχίζεις. Ασφάλεια, υγιεινή και καθαριότητα. Όταν χρησιμοποιείς το χέρι που είναι γρατσουνισμένο, πρέπει να δεις ότι έχει αίμα στο δάκτυλο. Εμείς τώρα πρέπει να δοκιμάσουμε το πιάτο;» είπε ο Κοντιζάς. «Εσύ θα δοκίμαζες; Ένα προσούτο τυλίγεται από ένα δάκτυλο με αίμα. Εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φανερά εκνευρισμένος με την προσπάθεια της κόκκινης ομάδας να περάσει «στα ψιλά γράμματα» το περιστατικό. Οι κριτές δεν δοκίμασαν τα πιάτα της κόκκινης ομάδας για τους λόγους που εξήγησαν και η κίτρινη ομάδα πήρε την πρωτιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις