Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κάρολος – Τσίπρας: “Το φρέντο χωρίς καλαμάκι και η βόλτα στην Ερμού”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάρολος – Τσίπρας: “Το φρέντο χωρίς καλαμάκι και η βόλτα στην Ερμού”

Κάρολος - Τσίπρας: "Το φρέντο χωρίς καλαμάκι και η βόλτα στην Ερμού" - Ο σύντομος διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με τον πρίγκιπα Κάρολο

Σύντομο διάλογο είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, κατά το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν των ξένων ηγετών που μετέβησαν στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στον Αλέξη Τσίπρα: “Πώς περνάς τώρα στην αντιπολίτευση; Σε βλέπω ανανεωμένο, έφυγε το βάρος από πάνω σου”, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά πως είναι μια χαρά καθώς έχει περισσότερο χρόνο να περνά με τα παιδιά του.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες θυμήθηκαν την επίσκεψη του Πριγκιπικού ζεύγους στη Αθήνα και στην Κρήτη το 2018, με τον “γαλαζοαίματο” να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πως “το ’18 πέρασα πολύ ωραία, μας έμεινε αξέχαστη η φιλοξενία σας, ιδίως η Κρήτη”. “Το πιο εντυπωσιακό ήταν η βόλτα σας στην Ερμού και την πλατεία της Αγίας Ειρήνη, στον κόσμο, στην αγορά και όταν ήπιατε κρύο καφέ φρέντο, χωρίς καλαμάκι”, του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας τον σύντομο διάλογο με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η Παρλί θυμήθηκε τη διαπραγμάτευση του ’15

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνομιλία και με την Γαλλίδα υπουργό Άμυνας, Φλοράνς Παρλί, αλλά και με τον Ρώσο πρωθυπουργό, Μιχαήλ Μισούστιν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φλοράνς Παρλί θυμήθηκε την διαπραγμάτευση του 2015 όταν γνώρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Μιχαήλ Μισούστιν αποκάλυψε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως πριν τον επιλέξει ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πρωθυπουργό της Ρωσίας, είχε συνεργασία με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή.

Ο Κάρολος και το φέντο χωρίς… καλαμάκι το 2018!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις