Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Την πέταξε από γέφυρα: Τσακώθηκε με την σύντροφό του και την έριξε στη θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ

Την πέταξε από γέφυρα: Τσακώθηκε με την σύντροφό του και την έριξε στη θάλασσα

Την πέταξε από γέφυρα: Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Χαλκίδα, μετά από έναν άγριο καβγά στο αυτοκίνητο.

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο έντονος διαπληκτισμός ενός ζευγαριού στην Χαλκίδα, καθώς η 45χρονη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά μέσα στην παγωμένη θάλασσα χωρίς τη θέλησή της, με μια… σπρωξιά από τα χέρια του κατά πολύ νεότερου συντρόφου της που μάλιστα την παράτησε αβοήθητη κι έφυγε! Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ο 30χρονος και η 45χρονη σύντροφός του κινούνταν με το αυτοκίνητο του πρώτου έξω από την πόλη, αλλά άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, άγνωστο για ποιον λόγο. Ξαφνικά, ο 30χρονος σταμάτησε το όχημα πολύ κοντά στο εργοστάσιο των τσιμέντων της περιοχής, βγήκε εκνευρισμένος από αυτό και τράβηξε βίαια την 45χρονη έξω από το όχημα. Παρά τις διαμαρτυρίες της, την έσυρε προς την θάλασσα και πέταξε χωρίς δισταγμό μέσα στο παγωμένο νερό!

Στη συνέχεια, χωρίς να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την τύχη της, έβαλε μπρος την μηχανή του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με το eviazoom.gr. Παρά το σοκ που υπέστη, η 45χρονη κατάφερε να βγει στη στεριά και έφτασε μουσκεμένη ως το κόκκαλο και τρέμοντας από το κρύο στην πόλη, όπου κατήγγειλε το πρωτοφανές περιστατικό στους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου. Στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, τον εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24-03-2021) και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οδηγήθηκε στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και ορίστηκε η δίκη για την Παρασκευή όπου μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος ο 30χρονος.

Δήμος Χαλκιδέων: Παρωδία το δημοτικό συμβούλιο σε τηλεδιάσκεψη

‘Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, παρωδία ήταν το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη. Για 4,5 ώρες η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δήμητρα Σακελλάρακη, που ήδη έπρεπε να έχει φύγει από τη θέση της, έβαλε σε συζήτηση δύο θέματα, ενώ για τα σκάνδαλα που κατηγορείται η δημοτική αρχή της Έλενας Βάκα, όπως με τα οικονομικά της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η διαπλεκόμενη Δήμαρχος δεν έβγαλε μιλιά όπως συνηθίζει, την ώρα που ήδη ερευνάται δικαστικά για τους νεκρούς στο Ληλάντιο και για τα αδικήματα που αφορούν παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, τέλεση του αδικήματος της δημόσιας υποκίνησης σε βία ή μίσος κατ’ εξακολούθηση.

Βέβαια όπως έχουμε προαναφέρει, η έρευνα γίνεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας του Προϊσταμένου, Δημήτρη Προκοπίου, κάτι που προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά!!, λόγω των φιλικών σχέσεων που υπάρχουν, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη έρευνα για τους νεκρούς στο Ληλάντιο ήδη έχει καθυστερήσει πάνω από 8 μήνες και το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι καιρός να πάρει επιτέλους θέση με αυτά που γίνονται στα Δικαστήρια Χαλκίδας.

Δείτε ακόμη:

Βαξεβάνης: Άπλυτοι και ταραξίες οι αγωνιστές του 21 για τους προύχοντες και τους κοτζαμπάσηδες
Σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται το κάθισμα του Κολοκοτρώνη
Δ. Παπαστεργίου: Η Ελλάδα μπαίνει στην ψηφιακή εποχή έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις