Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας γιος: Η φανταστική φωτο της Μπαλατσινού για την 25η Μαρτίου
LIFESTYLE

Κικίλιας γιος: Η φανταστική φωτο της Μπαλατσινού για την 25η Μαρτίου

Κικίλιας γιος: Η Τζένη Μπαλατσινού γιορτάζει την επέτειο του 1821 με μια υπέροχη φωτό, όπου ο γιος της κρατά την ελληνική σημαία.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, πολλά είναι τα εορταστικά posts στο Instagram από τους Έλληνες που θέλουν να τιμήσουν με τον τρόπο τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία που θα δούμε σήμερα.

Στο υπέροχο ποστ, βλέπουμε το χαριτωμένο χεράκι του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, να κρατά την ελληνική σημαία. «Ζήτω η Ελλάς» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η χαρούμενη μαμά, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και tag τον μπαμπά του μικρού. Η ανάρτηση μέσα σε ελάχιστα λεπτά συγκέντρωσε αμέτρητα like και πολλά σχόλια, ενώ ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της Τζένης Μπαλατσινού.

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων. Την είδηση έκανε γνωστή ο Υπουργός Υγείας μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, γράφοντας: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις