Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλη εξώδικο – διαζύγιο: Καταβεβλημένη η Μαρίνα, απαντά στον σύζυγό της
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλη εξώδικο – διαζύγιο: Καταβεβλημένη η Μαρίνα, απαντά στον σύζυγό της

Πατούλη εξώδικο - διαζύγιο: "Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου" το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη στον σύζυγό της.

Όλο και πιο μεγάλο γίνεται το χάσμα που ήδη υπάρχει μεταξύ της Μαρίνας Πατούλη και του Γιώργου Πατούλη, καθώς το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση μετά από 35 χρόνια γάμου, με το διαζύγιο να φαντάζει όλο και πιο κοντά και τον Περιφερειάρχη Αττικής να στέλνει εξώδικο στη σύζυγό του προκειμένου να μη μιλά δημόσια για τη σχέση τους, θέλοντας όπως σημειώνει να προστατεύσει το παιδί τους. Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το εξώδικο, η Μαρίνα Πατούλη περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να φαίνεται καταβεβλημένη και την εικόνα της να μη θυμίζει τις προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις της.

“Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει”, είπε αρχικά.

‘Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα’

“Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ, περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια. Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών, της λέει… γεια σας. Και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα” πρόσθεσε στο ίδιο ύφος.

“Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μη μιλήσει. Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου. Που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του” σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις