Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Κηφισιά διανομή τροφίμων: Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κηφισιά διανομή τροφίμων: Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Κηφισιά διανομή τροφίμων: Διανομή τροφίμων σε 211 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο.

Ο Δήμος Κηφισιάς, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και στο πλαίσιο του  χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)», πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου διανομή τροφίμων, σε 211 οικογένειες δικαιούχους του προγράμματος, στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς. Η διανομή περιείχε βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα και πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του covid- 19.

Τον χώρο διανομής τροφίμων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος προκειμένου να διαπιστώσει εάν η διανομή του ΤΕΒΑ πραγματοποιείται ομαλά ενώ συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στη δράση για την άψογη διαδικασία. Η ανωτέρω δράση υλοποιήθηκε μέσω της Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει ως εταίρος. Στη διαδικασία διανομής συνέδραμαν η Περιφέρεια Αττικής, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς και  η Δημοτική Αστυνομία.

Διανομή τροφίμων
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις