Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν, ποιος φεύγει
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν, ποιος φεύγει

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Το σημερινό αγώνισμα θα έχει έπαθλο επικοινωνία και για έναν παίκτη των μπλε θα είναι το τελευταίο

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Ακόμα ένα αγώνισμα θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές του Survivor, του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το σημερινό αγώνισμα θα έχει έπαθλο επικοινωνία και για έναν παίκτη των μπλε θα είναι το τελευταίο, αφού αργά το βράδυ θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει. Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Χριστίνα Κεφαλά. Τρεις, ωστόσο, θα είναι και οι παίκτες της μπλε ομάδας που θα αγωνιστούν στον στίβο μάχης, αφού λίγο πριν το αγώνισμα θα γίνει κάτι πρωτοφανές. Πέντε παίκτες των μπλε, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς αρνούνται να παίξουν, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφο του Νίκου Μπάρτζη, που έδωσε ως υποψήφια τη Χριστίνα καθαρά στρατηγικά.

Οι πέντε μπλε θεωρούν κοροϊδία τις δικαιολογίες που είπε ο Νίκος για την επιλογή του, αφού θεωρούν ότι δεν έγινε με αγωνιστικά κριτήρια, όπως ο ίδιος είπε στο Συμβούλιο του Νησιού, αλλά γιατί είναι η νεότερη παίκτρια και θα έχει τις λιγότερες πιθανότητες να τη στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό απέναντι στους “παλιούς” Τζέιμς και Άννα-Μαρία.

Τρεις εναντίον όλων των κόκκινων θα είναι το σημερινό αγώνισμα στο Survivor, με Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία να καλούνται να τα δώσουν όλα μόνοι τους για τη νίκη.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Trailer

Survivor spoiler 24/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και κόντρα στα προγνωστικά, οι τρεις μπλε θα καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα, σε ένα αποθεωτικό παιχνίδι που εκθέτει την κόκκινη ομάδα. Δεν είναι και μικρό πράγμα να χάνεις από τρεις παίκτες, ενώ μετράνε δύο σερί νίκες για την ασυλία. Το αν οι κόκκινοι θα αγωνιστούν με μειωμένη απόδοση ή θα χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσα, είναι κάτι που θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Κι όμως, οι μπλε θα κερδίσουν και θα αποχαιρετήσουν ως νικητές ένα μέλος της ομάδας τους στο Συμβούλιο.

Survivor Spoiler: Όλα όσα θα γίνουν την Κυριακή στο πάρτι της ένωσης | Love It | 24/02/2021
Survivor spoiler αποχώρηση 24/3 σήμερα: Ποιος φεύγει

Κι ενώ τα spoilers ήθελαν την Χριστίνα Κεφαλά να αποχωρεί τελικά φαίνεται πως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και από το survivor 4 αποχωρεί η Aννα Μαρία Βέλλη. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ κοντά στην έξοδο της από το Survivor 4 καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Θα… μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα η Άννα Μαρία και θα μείνει ο Τζέιμς με τον Νίκο μόνοι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις