Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύκνος Αγγλία: Χτυπά με το ράμφος του τις πόρτες των γειτόνων του
ΚΟΣΜΟΣ

Κύκνος Αγγλία: Χτυπά με το ράμφος του τις πόρτες των γειτόνων του

Κύκνος Αγγλία: Χτυπά για ώρες τις πόρτες, σκαρφαλώνει σε γραμματοκιβώτια με το ράμφος του ξυπνώντας τους ιδιοκτήτες ή πολλές φορές αφήνοντας τους άγρυπνους.

Ένας ενοχλητικός κύκνος ονόματι «Κέντρικ» υπάρχει στο Νόρθαμπτον της Αγγλίαςο οποίος δεν σταματά να χτυπά τις πόρτες των σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από τη λίμνη όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Χτυπά για ώρες τις πόρτες, σκαρφαλώνει σε γραμματοκιβώτια με το ράμφος του ξυπνώντας τους ιδιοκτήτες ή πολλές φορές αφήνοντάς τους άγρυπνους. Όπως παραδέχεται ένας από τους κατοίκους της περιοχής, ο 70χρονος Στέφεν Λέγκ: «Δεν έχει κάνει κάποια ζημιά, αλλά είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Μερικές φορές το κάνει για τρεις ολόκληρες ώρες, άλλοτε μια-δυο φορές. Είναι όμως εξοργιστικό!».

Παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής ο λόγος για τον οποίο αυτός ο κύκνος επιλέγει να κατευθυνθεί σε αυτά τα σπίτια και να προβεί στις συγκεκριμένες κινήσεις. Δεν αποκλείεται να ψάχνει για τροφή, αφού αυτή η κίνηση θυμίζει εκείνη του σκαψίματος του εδάφους.

Μία συνταξιούχος νοσοκόμα που τυχαίνει να περνά συχνά από την περιοχή, η 63χρονη Γουέντι Χόγουαρντ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το θέαμα είναι πολύ αστείο, αλλά χαίρομαι που δεν είναι στο σπίτι μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις