Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλης διαζύγιο: Ο χωρισμός, η έκκληση της Μαρίνας και τα σχόλια στο διαδίκτυο
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλης διαζύγιο: Ο χωρισμός, η έκκληση της Μαρίνας και τα σχόλια στο διαδίκτυο

Πατούλης διαζύγιο: Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Πατούλη για την κρίση στον γάμο του και όσα τον κατηγορεί η Μαρίνα Πατούλη: "Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου".

Σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνούν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη. Μια κρίση που διαρκεί εδώ και πολλούς μήνες, με αποκορύφωμα την απόφαση του Πατούλη να τα μαζέψει και να φύγει από το σπίτι πριν από τρεις μήνες περίπου. Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες πως ο Γιώργος Πατούλης όχι μόνο έχει φύγει από το σπίτι τους αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους, κάτι που την έχει ενοχλήσει πολύ.

Η πρώτη δήλωση του Πατούλη για την κρίση στον γάμο του

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα: “Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία”.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο instagram μετά την αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο τους

Την πρώτη της ανάρτηση στο instagram έκανε πριν από λίγες ώρες η Μαρίνα Πατούλη μετά τη δημοσιοποίηση της κρίσης που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη. Μάλιστα, είναι τόσο άσχημα τα πράγματα που εκείνη έφτασε στο σημείο να βγει δημοσίως στα κανάλια και να κάνει έκκληση στον Γιώργο Πατούλη να επικοινωνήσει μαζί της, αφού όπως η ίδια ανέφερε, ο περιφερειάρχης εξαφανίστηκε από το σπίτι και δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνά της εδώ και 2,5 μήνες.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη δεν έχει σχέση με τον χωρισμό αλλά με την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece η Μαρίνα Πατούλη έγραψε στον λογαριασμό της, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία της:

“Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο @sdg_17_greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα “φωτίσουν” από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού Κράτους”.

Τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων της Μαρίνας Πατούλη

Φυσικά, το πρώτο ποστ της Μαρίνας Πατούλη μετά τη δημοσιοποίηση της κρίσης που περνάει στον γάμο της, γέμισε από σχόλια φίλων όχι για το θέμα στο οποίο αναφέρεται, αλλά για τον χωρισμό της. “Μια κουβέντα μόνο σχετικά με τη συνέντευξη στην Καινούργιου. Όχι οι γυναίκες δεν έχουν καμία υποχρέωση να κρατήσουν κανένα σπίτι. Δεν είναι υποχρεωμένες να ανέχονται τίποτα που δεν έχει συμφωνηθεί από την αρχή πχ ελεύθερη σχέση. Δεν είναι υποχρεωμένες να ανέχονται το κέρατο και να περιμένουν τον αντρούλη στο σπίτι να γυρίσει. Μπορούν αν γουστάρουν και αν αδικούνται να τα τινάξουν όλα στον αέρα και να το κάψουν το σπίτι άμα λάχει. Οι γυναίκες είναι δυνατές και δεν χρειάζονται ΚΑΝΕΝΑΝ δίπλα τους πόσο μάλλον ανθρώπους που δεν τις εκτιμάνε!!!!!”

“Κυρία Πατουλη είστε μια κούκλα λυπάμαι πολύ για αυτή τη κατάσταση που περνάτε σας εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και φυσικά παν από όλα η υγεία σας να προσέχετε και να μην στεναχωριέστε”.

“Μετά από 35 χρόνια δώστε χρόνο κ ευκαιρίες.Όσο αντέχει η αξιοπρέπειά σας.🧡🧡”

“Η Χρυσή μπογιά στα έπιπλα δε σημαίνει ότι είναι φτιαγμένα κ από χρυσάφι. Ημαρτον πια”

Η κραυγή απελπισίας προς τον Γιώργο Πατούλη και η βόμβα περί τρίτου ατόμου

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρίνα Πατούλη βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το δράμα που ζει εδώ και 2,5 μήνες που ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έφυγε από το σπίτι, όπως η ίδια αποκάλυψε ενώ τόνισε ότι είναι πολλοί μήνες που συμβαίνει αυτή η κατάσταση και απαξιωτική συμπεριφορά του συζύγου της απέναντί της. Είπε ξεσπώντας σε λυγμούς η Μαρίνα Πατούλη: “Κατερίνα μου γλυκιά. Προσπαθώ να είμαι καλά. Εγώ πάντα ήμουν με χαμόγελο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μόνο μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του.

Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα, δεν ξέρω τι έχω κάνει και αν έχω κάνει κάτι. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει και το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς και να πάρουμε κοινές αποφάσεις και δε μου απαντάει καν.

Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία. Δεν ξέρω κάτι άλλο, από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παιδί το παίρνει τηλέφωνο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν γνωρίζω πως θα διαχειριστώ το παιδί γιατί έχει σοβαρά προβλήματα και οι ειδικοί ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν σε συνεδρίες. Δε μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε καν την απάντηση, ούτε καν μια συνάντηση για να δούμε πως θα λύσουμε το θέμα.

Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα τη γη κάτω από τα; πόδια μου, το παιδί και τώρα και το θέμα της υγείας μου. Εμένα ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν έβγαινα και έλεγα αυτά που έλεγα. Περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι χειρότερος. Εγώ ως γυναίκα, θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα, η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα…. Η μεγαλύτερη μορφή βίας, μια από αυτές, είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δε σου εξηγεί, δε μιλάει, σε απαξιώνει για τα πάντα, είναι το χειρότερο. Τον προκαλώ και τον προσκαλώ μέσα από την εκπομπή σου, μπορεί να περνάει την κρίση του..

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω, Είναι ότι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί αυτό. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου να στήσω το σπίτι μου, το παιδί, τον εαυτό μου… Είναι ένας αξιόλογος και σοβαρός άνθρωπος, αυτή την εικόνα είχα για αυτόν. Βλέπω έναν άλλο άνθρωπο, με ξενίζουν πάρα πολλά και στην πολιτική του πορεία, και στις επιλογές του και στην απαξίωση που έχει δείξει προς εμένα…Πράγματι και εγώ ελπίζω σε ένα μόνο πράγμα, να ακούσει τις εκκλήσεις μου και να απαντήσει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις