Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ ΑΕΚ 3-1: «Αποδείξαμε ότι είμαστε πνευματικά δυνατοί»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 3-1: «Αποδείξαμε ότι είμαστε πνευματικά δυνατοί»

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 3-1: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ 3-1 στην Τούμπα στην πρεμιέρα των playoff και πήρε προβάδισμα στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ 3-1 στην Τούμπα στην πρεμιέρα των playoff και πήρε προβάδισμα στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη λήξη του ματς, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του απέδειξε πως είναι πνευματικά ισχυρή, έπειτα από ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα που είχε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Ως προς την βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Nομίζω ότι σε πάρα πολλούς από τους προηγούμενες αγώνες η ομάδα δεν άξιζε να πάρει τα αποτελέσματα που πήρε. Σήμερα προσπαθήσαμε αρχικά να διορθώσουμε κάποια λάθη που είχαμε κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Όμως δουλέψαμε και ψυχολογικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα για τη νίκη».

Για τη διακύμανση του σκορ: «Θα μπορούσαμε από νωρίς να έχουμε το 2-0 αλλά δυστυχώς στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπήκαμε καλά στο β’ μέρος και πετύχαμε γρήγορα το γκολ. Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή στο ψυχολογικό κομμάτι».

Για την παρουσία των Πασχαλάκη και Αουγκούστο στην 11αδα: «Χρειάζεται να αναγνωρίζεις τα προτερήματα όλων των ποδοσφαιριστών που έχεις. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει η ομάδα του. Οι παίκτες ξέρουν πως είμαι σαν άνθρωπος και προπονητής. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Σήμερα ήμασταν πολύ συμπαγείς, παίξαμε με καρδιά και θέληση για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να φανεί απειλητικός. Ήταν δύσκολο που δεχθήκαμε το γκολ ακριβώς πριν την ανάπαυλα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν μπορούμε να πούμε αν είναι καλό ή κακό. Είμαστε χαρούμενοι για τους ποδοσφαιριστές που πάνε στις εθνικές τους, θα συνεχίσουμε την δουλειά με τους υπόλοιπους».

Πάμπλο Γκαρσία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις