Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Άρης 1-0: Πιο κοντά στη στέψη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Άρης 1-0: Πιο κοντά στη στέψη

Ολυμπιακός Άρης 1-0: Με αέρα πρωταθλητή και στα playoffs ο Ολυμπιακός.

Με αέρα πρωταθλητή και στα playoffs ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χρειάστηκε να εντυπωσιάσουν, αλλά έκαναν ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο, επικρατώντας 1-0 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος και βρέθηκαν στο +19 από τους «κίτρινους» και τη δεύτερη θέση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, το οποίο ήταν ωραίο σε δημιουργία πέτυχε ο Μασούρας στο 38’ μετά από πάσα του Μπουχαλάκη, ενώ τρία λεπτά ο Λαλά δέχθηκε απευθείας κόκκινη για πάτημα στον Σάσα. Ωστόσο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσιάστηκε ουσιαστικά ακίνδυνη στο δεύτερο μέρος, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε κόντρα στους Πειραιώτες (που αγωνίστηκαν ξανά με τρεις αμυντικούς), οι οποίο ήταν εμφανώς κουρασμένοι από την προσπάθεια με την Άρσεναλ.

Ολυμπιακός Άρης

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε σχήμα με τρεις αμυντικούς, έπειτα από την πετυχημένη συνταγή στο Λονδίνο, με τους Χολέμπας, Μπα και Παπασταθόπολο να είναι τα τρία στόπερ, ενώ ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια. Ρέαμπτσιουκ και Λαλά είχαν τις δύο πλευρές. Μπουχαλάκης και Εμβιλά ήταν στα χαφ, ενώ Μπρούμα και Μασούρας πλαισίωσαν τον Ελ Αραμπί.

Το 4-2-3-1 εμπιστεύθηκε ξανά ο Άκης Μάντζιος. Δίχως να έχει κάποιο καθαρό φορ στο αρχικό σχήμα. Ο Κουέστα ήταν στο τέρμα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ και Σάκιτς στην άμυνα, Τζέγκο, Σάσα στα χαφ, με Μπρούνο, Γκάμα, Μπερτόγλιο να είναι μεσοεπιθετικά και τον Μαντσίνι αρχικά μπροστά, αν και δεν ήταν σταθερά ο Βραζιλιανός στην επίθεση, μέχρι να μπει ο Μάνος.

Άρης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις