Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επιδότηση 5000 ευρώ για eshop – αιτήσεις: Παράταση της προθεσμίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιδότηση 5000 ευρώ για eshop – αιτήσεις: Παράταση της προθεσμίας

Επιδότηση 5000 ευρώ για eshop - αιτήσεις: Αλλάζει η ημερομηνία προθεσμίας για την επιβολή της αίτησης για την επιδότηση e-shop.

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους. Υπενθύμιση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολών της Πρόσκλησης «Δημιουργία, Aνάδειξη και Aξιοποίηση Ψηφιακού Πολιτιστικού Αποθέματος» Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερόμενους, με άλλη ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, ότι η τελευταία μέρα υποβολής προτάσεων για τη πρόσκληση «Δημιουργία, Aνάδειξη και Aξιοποίηση Ψηφιακού Πολιτιστικού Αποθέματος» είναι η Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00.

Κομπιούτερ κρεβάτι

Τι αφορά η πρόσκληση προϋπολογισμού:

Η πρόσκληση προϋπολογισμού 25.000.000,00 ευρώ αφορά στην ανάπτυξη, οργάνωση, τεκμηρίωση, διαχείριση και προβολή ψηφιακού περιεχομένου που αφορά σε πολιτιστικά αγαθά όπως, ακίνητα και κινητά μνημεία, συλλογές, τεκμήρια, αρχεία και χώρους πολιτισμού, που χρονολογούνται από το έτος 1830, καθώς και η ανάπτυξη και διάθεση σχετικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο κοινό.

Κομπιούτερ κοπέλα

Δείτε ακόμη:

Τι ισχύει για επιστρεπτέα προκαταβολή 7, ασφαλιστικές εισφορές και επιδότηση δανείων
«Εξοικονομώ»: Πότε έρχεται το νέο πρόγραμμα, τι ισχύει για τα τουριστικά καταλύματα
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις του Απριλίου – Οι ημερομηνίες καταβολής για κάθε Ταμείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις