Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 21/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 21/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Survivor spoiler σήμερα 21/3: Σήμερα στο Survivor έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler σήμερα 21/3: Κόκκινοι ή Μπλε θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού στο Survivor; Έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα βρεθούν εκ νέου στο στίβο μάχης με μοναδικό στόχο τη νίκη για το έπαθλο φαγητού. Σήμερα στο Survivor έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που περισσότερο ανάγκη δείχνουν να το έχουν οι κόκκινοι, οι οποίοι αποδυναμώθηκαν με την απώλεια του γνωστού ηθοποιού.

Ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκε από μόνος του στον… τάκο, καθώς το είχε ζητήσει από την Νικολέτα που είχε ατομική ασυλία, για να διώξει από το Survivor, έναν από τους άλλους δύο υποψήφιους (Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη) καθώς «χαλούσαν το κλίμα στην ομάδα που δημιούργησε». Το τηλεοπτικό κοινό όμως, επέλεξε να στείλει πίσω στην Ελλάδα τον αρχηγό των «Κόκκινων». Μάλιστα, στην κόκκινη ομάδα η μουρμούρα για τον Τριαντάφυλλο καλά κρατεί, με τους συμπαίκτες του να του επιτίθενται ξανά και ξανά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, λέγοντάς του σε κάθε ευκαιρία πως εκείνος θα έπρεπε να αποχωρήσει και όχι ο πρώην, πλέον, αρχηγός τους!

Από την άλλη, οι μπλε μπορεί να παραμένουν διασπασμένοι σε δύο ομάδες όμως συνεχίζουν να είναι καλοί αγωνιστικά, με μια μικρή παρένθεση στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία όπου γνώρισαν την ήττα με το δύσκολο ωστόσο 10-8 από τους κόκκινους!

Survivor spoiler σήμερα 21/3: ΣΚ Family
Survivor spoiler σήμερα 21/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Το αγώνισμα απαιτεί συνεργασία τριών παικτών οπότε θα δούμε αρκετές διαμάχες αλλά και γαλλικά! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (21/03); Σύμφωνα με τα spoilers οι μπλε είναι εκείνοι που θα πάρουν τη νίκη.

Survivor: Πότε θα γίνει η περιβόητη ένωση;

Όπως ανέφερε η Ελενα Πολυκάρπου η πολυαναμενόμενη ένωση του Survivor 4 θα γίνει στις 11 Απριλίου και τους παίκτες πρόκειται να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, ο Σάκης Ρουβάς, o οποίος έχει βρεθεί και στο πρώτο Survivor και έμεινε και μια νύχτα με τους παίκτες.

Survivor: «Εκλεψα, ζητώ συγγνώμη από την παραγωγή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα. Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις