Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Good Job Nicky – Αρναούτογλου: «Μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης»
LIFESTYLE

Good Job Nicky – Αρναούτογλου: «Μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης»

Good Job Nicky - Αρναούτογλου: Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλαος Βαρθακούρης ή γνωστός με το όνομα Good Job Nicky έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλαος Βαρθακούρης ή γνωστός με το όνομα Good Job Nicky έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The2nightShow. Ο25χρονος καλλιτέχνης ήρθε με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, το στιλ και την αισθητική του, να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα. Στο δισκογραφικό του ντεμπούτο με τίτλο «January 8th» ο good job nicky υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης. Δέχτηκε από μικρός έντονες καλλιτεχνικές επιρροές μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, και τώρα είναι έτοιμος να ανοίξει τον δικό του προσωπικό μουσικό δρόμο.

Good job nicky – Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο

Ο Νικόλας Βαρθακούρης παραδέχθηκε στον Αρναούτογλου ότι έκρυβε από τον γνωστό τραγουδιστή ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική: Χαρακτηριστικά είπε: «Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά. […] Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ’ όλα!».

Good job nicky – Το καλλιτεχνικό όνομα

Στη συνέχεια, ο good job nicky μίλησε τόσο για το καλλιτεχνικό όνομά του όσο και για την εφηβεία του. Ειδικότερα, ο ίδιος τόνισε:«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μαλακ…”, συγγνώμη, μαμά, αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη».

Κατόπιν, ο καλλιτέχνης αναφορικά με το όνομα good job nicky που διάλεξε είπε: «Πριν μου δώσει κάποιος αυτά τα λουλούδια, νιώθω πια καλλιτεχνικά ώριμος, ώστε να προβάλλω κάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να κάνω καλή δουλειά, αλλά πριν να μου το δώσει κάποιος, θα ήθελα να το δώσω εγώ στον εαυτό μου. Με αγαπάω έτσι. Δέχομαι απόλυτα το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μη με βρίσκει καλό, ότι σίγουρα για πάντα θα μαθαίνω και θα συνεχίσω να προχωράω. Αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση πάντα θα υπάρχει».

Αναφορικά με τα πολύ καλά αγγλικά του, ο νεαρός καλλιτέχνης είπε: «Όπως έχει πει και ο αδελφός μου ο Χάρης, μας μύησε τους Simpsons, όλους, όλη την οικογένεια και εκπαιδεύτηκα στα αγγλικά. Είναι και το “ακουστικό”, από τα γονίδια του μπαμπά και όλα κάπως σμίξανε. Η μητέρα μου λέει ότι “ο Νικόλας μία μέρα ξύπνησε και ήξερε αγγλικά δεν ξέρουμε γιατί”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις