Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με δοκιμασμένη συνταγή ο Χιμένεθ στο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με δοκιμασμένη συνταγή ο Χιμένεθ στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τα πλάνα του για το ματς της πρεμιέρας των play off κόντρα στον ΠΑΟΚ καταστρώνει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τα πλάνα του για το ματς της πρεμιέρας των play off κόντρα στον ΠΑΟΚ καταστρώνει ο Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα, στο ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να προσανατολίζεται σε αντίστοιχο σχήμα, με «σφιχτό» κέντρο που θα του επιτρέψει να ελέγξει τον ρυθμό.

Ερωτηματικό αποτελεί ο ρόλος που θα έχει ο Πέτρος Μάνταλος, για τον οποίο υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Το πρώτο είναι να τον δούμε σε θέση αριστερού εξτρέμ, όπως και στο πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο σε ρόλο εσωτερικού χαφ. Στην περίπτωση που αγωνιστεί αριστερά, τη θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Κριστίτσιτς, ενώ αν αγωνιστεί στον άξονα, ο Τάνκοβιτς θα παίξει αριστερά.

Τσακίρης: «Θα επιδιώξει να ακυρώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ»

Πίεση ψηλά και… εξαναγκασμός του αντιπάλου σε εύκολα λάθη είναι η… συνταγή της επιτυχίας για την ΑΕΚ στο μεθαυριανό εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως εξηγησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Θα επιδιώξει να ακυρώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να πιέσει στο τρίτο μισό του γηπέδου, για να υποχρεώσει στο εύκολο λάθος τον αντίπαλο, που θεωρεί ότι είναι επιρρεπής. Μπορούν τα χαφ της ΑΕΚ να το κάνουν αυτό, ειδικά ο Κρίστισιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε την εμφάνιση της «Ένωσης» στην Τούμπα, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ως την καλύτερη φετινή της κι εξήγησε το γιατί. Ενώ ο Τσακίρης αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά πλάνα του Χιμένεθ ενόψει του αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά», ως προς τα πρόσωπα της 11άδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις