Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρσεναλ Ολυμπιακός 0-1: Το μήνυμα Μάρτινς μετά τον αποκλεισμό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρσεναλ Ολυμπιακός 0-1: Το μήνυμα Μάρτινς μετά τον αποκλεισμό

Άρσεναλ Ολυμπιακός 0-1: Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο Λονδίνο και “πάλεψε” ακόμη και για μία μυθική ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο Λονδίνο και “πάλεψε” ακόμη και για μία μυθική ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ, για να πάρει τελικά τη νίκη με 1-0 και να αποκλειστεί χάρη στην ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι των “16” του Europa League.

Την λύπη του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa League εκφράζει ο Πέδρο Μάρτινς μέσω ενός μηνύματος του στα social media. «Λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά υπερήφανοι για την προσπάθεια και τη δέσμευση. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας υποστήριξαν. Είμαστε εκτός Europa League, αλλά έχουμε ακόμα δύο να κατακτήσουμε στη σεζόν», αναφέρει το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Μάρτινς

Βαλμπουενά: «Με το κεφάλι ψηλά»

Τη χαρά του για τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτησε την Ευρώπη με το 1-0 επί της Άρσεναλ εξέφρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά. «Εκτός από το Europa League, αλλά με το κεφάλι ψηλά. Κάνατε καλό ματς παιδιά», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γάλλος άσος, ο οποίος απουσίασε από το σημερινό ματς λόγω τραυματισμού.

https://twitter.com/MathieuVal8/status/1372644620589527048

Παπασταθόπουλος: «Απογοήτευση για τον αποκλεισμό, περηφάνια για τους συμπαίκτες μου»

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής ξανά χθες από το Λονδίνο, κερδίζοντας την Άρσεναλ με 1-0, αλλά δεν θα συνεχίσει στα προημιτελικά του φετινού Europa League. Εξέλιξη που άφησε πικρία στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όπως φάνηκε από το ποστάρισμα του 32χρονου αμυντικού τω Πειραιωτών στον λογαριασμό του στο Twitter.

Από την άλλη, όμως, ο Παπασταθόπουλος δεν παρέλειψε να δηλώσει υπερήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του! «Απογοητευμένος που αποκλειστήκαμε μετά από μια τόσο εμπνευσμένη εμφάνιση. Περήφανος για τους συμπαίκτες μου», ανέφερε το μήνυμα του.

https://twitter.com/SokratisPapa5/status/1372847927182422019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις