Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρία Αλεξάνδρου επίθεση: Έξι γυναίκες την απήγαγαν, την χτύπησαν και την κούρεψαν
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Αλεξάνδρου επίθεση: Έξι γυναίκες την απήγαγαν, την χτύπησαν και την κούρεψαν

Μαρία Αλεξάνδρου επίθεση: Εφιάλτης για την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου. Έξι γυναίκες την απήγαγαν, την κούρεψαν και τη χτύπησαν. Σημάδια σε όλο της το πρόσωπο.

Ενας πραγματικό εφιάλτη βίωσε η Μαρία Αλεξάνδρου, πρώην ηθοποιός αισθησιακών ταινιών. Η γυναίκα, όπως καταγγέλλει η ίδια, δέχτηκε άγρια επίθεση από έξι γυναίκες, απήχθη και ξυλοκοπήθηκε, ενώ οι δράστριες μάλιστα την κούρεψαν. Την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso”, υποστηρίζοντας πως ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από συμμορία έξι γυναικών για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Όπως λέει, οι έξι γυναίκες την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει. Την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά. Η αφορμή φαίνεται να είναι τα… μάτια ενός άντρα με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση.

Το μοντέλο με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν:

“Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου. “Άρχισε να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα” περιγράφει η ίδια και προσθέτει: “Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης”. Η Μαρία Αλεξάνδρου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και οι έξι δράστριες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso το μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών καταγγέλλει ότι την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν χρόνο.

Μαρία Αλεξάνδρου επίθεση: Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η ίδια μίλησε και στην εκπομπή T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολές ώρες που έζησε. «Είναι πολύ δύσκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες, ώστε να μην κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω ελεύθεροι. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Αλεξάνδρου. «Αυτή η τακτική που εφαρμόστηκε σε εμένα ήταν ψυχοπαθούς ανθρώπου. Με απήγαγαν κάτω από το σπίτι ενός καλού φίλου στην Τσιμισκή με ένα μαύρο τζιπ. Με απήγαγαν από εκεί, με πήραν απόμερα σε ένα χαντάκι και ήταν και ξημερώματα. Ήμουν τρομοκρατημένη γιατί ήταν πολλά άτομα (άνδρες και γυναίκες). Ήταν ψυχοπαθείς μαζί μου. Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου.

Με ζήλευαν πολύ. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν το πήρα και στα σοβαρά. Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί» και περιέγραψε όλο το περιστατικό που της συνέβη. «Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δεν μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι με τα παπούτσια τους. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Ενώ, πρώτα με είχαν κουρέψει και προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις