Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρσεναλ Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μάρτινς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρσεναλ Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μάρτινς

Άρσεναλ Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, για τους “16” του Europa League.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς θα τα δώσει όλα για να κυνηγήσει το θαύμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάσσει τους Περαιώτες με ένα διαφορετικό σύστημα από το κλασικό 4-3-3.

Ο Σα είναι κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλος ενώ Μπα και Χολέμπας συνθέτουν την τριάδα στην άμυνα. Σε ρόλους μπακ-χαφ οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ, οι Καμαρά και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη και Μασούρα να είναι τα στηρίγματα του Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός ενδεκάδα

Με Ομπαμεγιάνγκ βασικό κόντρα στον Ολυμπιακό η Αρσεναλ

Ο Αρτέτα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει» όσον αφορά την πρόκριση στους «8» του Europa League. Και όπως φαίνεται το εννοούσε. Δεν ήταν δηλαδή μια δήλωση σεβασμού προς τον αντίπαλο. Ο Βάσκος, πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι, παρατάσσει κόντρα στον Ολυμπιακό ό,τι καλύτερο έχει από το ρόστερ της Αρσεναλ.

https://twitter.com/Arsenal/status/1372589523180384256

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις