Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler σήμερα 17/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor Spoiler σήμερα 17/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Survivor Spoiler σήμερα 17/3: Συνέχεια στο μπλε σερί ή ανατροπή από τους κόκκινους; Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο Survivor

Survivor Spoiler σήμερα 17/3: Την αποχώρηση ακόμη ενός παίκτη θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας περιλαμβάνει σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το έπαθλο που θα τους επιτρέψει να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους και να… φάνε. Οι μπλε έχουν βρει τη φόρμα τους και τον τρόπο να κερδίζουν σερί αγωνίσματα, μειώνοντας κάπως τις κόντρες στην καλύβα τους και μεταφέροντας την ένταση στην κόκκινη παραλία. Αν και μικρή η ομάδα, το “έχει” στο αγωνιστικό, αφού η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και ο τραυματισμός της Ελευθερίας Ελευθερίου απάλλαξε τους μπλε από αδύναμους κρίκους.

Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό φαίνεται από τις σερί νίκες. Στους κόκκινους οι μοναδικοί αξιόπιστοι παίκτες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρονίλα Καλυβά.  Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν αντέχει να τρέξει και να αγωνιστεί, ενώ και ο Τριαντάφυλλος απέχει συνειδητά επικαλούμενος πόνους στο πόδι του και χαρίζοντας πέναλτι στους μπλε. Αναζητείται επειγόντως αντίδραση από την κόκκινη ομάδα, που φτάνει στο 9-9 αλλά χάνει τον κρίσιμο πόντο.

Survivor Spoiler σήμερα 17/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Ωστόσο, σήμερα θα δούμε την ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόκκινοι σπάνε το σερί των μπλε, φτάνουν στη νίκη και θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας με φαγητό. Με γεμάτο στομάχι θα αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor σήμερα 17/3: To trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις