Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Πρόκριση ακόμα και στην παράταση θέλει ο Ελ Αραμπί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Πρόκριση ακόμα και στην παράταση θέλει ο Ελ Αραμπί

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο κι αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης των Πειραωτών μετά το 3-1 στο Φάληρο. Ο Μαροκινός επιθετικός, στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό, ενώ ελπίζει να γίνει μια επική ανατροπή ακόμα και στην παράταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έχει κάποιο γκολ για την Πέμπτη; Και τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός;

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πιστεύουμε σε εμάς. Εγώ πιστεύω. Να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους, είδαμε πως πέρσι μας χαμογέλασε η τύχη. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο μέρος και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση ακόμα και στην παράταση»

Έχει βάλει στο μυαλό του να ξεπεράσει τα περσινά γκολ; Και πως καταφέρνει να είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο στο σκοράρισμα εδώ και μια πενταετία;

«Πραγματικά προσπαθώ και προπονούμαι συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό η προπόνηση. Νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό. Έχει πάει πολύ καλά η ομάδα και έχω βοηθήσει κι εγώ. Δουλεύω πολύ ώστε να συνεισφέρω στο σκοράρισμα. Για έναν επιθετικό είναι το πιο σημαντικό να βρίσκει γκολ».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει κάτι ανάλογο με πέρσι από εσένα. Εσύ;

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και φέτος, θα προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε το καλύτερο».

Ελ Αραμπί σκοράρει

Δοκιμή του Μαρτίνς με τρία στόπερ και δεξί μπακ τον Ανδρούτσο

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε μία βασική του δοκιμή στον Ρέντη έβαλε και σχήμα με τρία στόπερ και μαζί Μπα, Σωκράτη και Χολέμπας αλλά και δεξί μπακ τον Ανδρούτσο. Μέχρι πρότινος η εκτίμηση που υπήρχε για την 11άδα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ τη Πέμπτη ήταν για ένα 4-3-3 με βασικό τον Φορτούνη. Ωστόσο μία τελευταία βασική δοκιμή του Μαρτίνς στον Ρέντη απείχε από αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν είχε σε μία βασική δοκιμή του σχήμα με τρία στόπερ, τους Σωκράτη, Μπα και Χολέμπας, δεξιό μπακ τον Ανδρούτσο και μία τετράδα πίσω από τον Ελ Αραμπί με Φορτούνη, Μασούρα, Καμαρά και Εμβιλά. Ένα σχήμα δηλαδή με Σα – Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτη, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ – Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα και Φορτούνη – Ελ Αραμπί. Κατά άλλη οπτική σαν 5-4-1 ή μπορεί να το δει κανείς και σαν 3-5-2 με Χολέμπας, Μπα και Σωκράτη ως στόπερ. Κοινώς ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να θέλει ή να σκέφτεται το πως να θωρακίσει περισσότερο τα μετόπισθεν.

Προφανώς και ότι έγινε αυτή η δοκιμή δεν σημαίνει πως θα δούμε ακριβώς αυτή την 11άδα. Είναι ένα δείγμα προθέσεων όμως. Πάντως αυτός ο σχηματισμός δεν είναι κάτι το σύνηθες για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή μία διάταξη με τρία στόπερ και όχι το 4-3-3.

Στην αποστολή που αναχωρεί για την Αγγλία ο Μαρτίνς έχει τους εξής παίκτες: Σα, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

ΟΣΦΠ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις