Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις βάπτιση: Η απάντηση του υπουργού στις αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις βάπτιση: Η απάντηση του υπουργού στις αντιδράσεις

Άδωνις βάπτιση: "Οι άνθρωποι που έκαναν πορείες, συγκεντρώσεις, επεισόδια τρελαίνονται για μια βάπτιση στην Αθήνα" αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Απάντηση με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με τη βάπτιση στην οποία παρευρέθηκε ως νονός την Κυριακή. “Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση” αναφέρει.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει πως αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους και παραθέτει τη βεβαίωση κατ’ εξαίρεσης τέλεσης θρησκευτικής τελετής.

Σε δύο νέες αναρτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης προσθέτει,

“Απίστευτη η υποκρισία των Αριστερών. Τρελαίνονται που έγινε μία βάπτιση χθες στην Αθήνα και μιλούν για καταπάτηση των απαγορεύσεων (χωρίς να σκέφτονται καν ποιοι μπορεί να είναι οι σοβαροί λόγοι εξαίρεσης) ενώ κάθε μέρα κάνουν διαδηλώσεις παραβιάζοντας όλες τις απαγορεύσεις.

Οι άνθρωποι που έκαναν πορείες, συγκεντρώσεις, επεισόδια κ.λπ. ζητώντας να παραβιαστούν οι νόμοι για να γίνει το χατίρι σε έναν αμετανόητο δολοφόνο, σκανδαλίστηκαν διότι δόθηκε η άδεια νομίμως να βαπτιστεί χθες ένα παιδάκι Χριστιανός, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους…αριστερά..”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις