Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / 1821 Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Ένα διαδικτυακό παιχνίδι
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

1821 Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Ένα διαδικτυακό παιχνίδι

1821 Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Ένα διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων, παρατηρητικότητας και μνήμης για παιδιά 8-14 ετών που διοργανώνουν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

«Αναζητώντας το 1821» είναι το διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων, παρατηρητικότητας και μνήμης για παιδιά 8-14 ετών που διοργανώνουν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η γνωριμία και η αποτύπωση μορφών, εικόνων και άλλων στοιχείων της συγκεκριμένης περιόδου όπως παρουσιάζονται στη λογοτεχνία, στη ποίηση, στη ζωγραφική, δημοτικό τραγούδι κλπ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, κρυπτόλεξα, αναζήτηση σε ηλεκτρονικές πηγές συνδυάζοντας γνώσεις, γνωριμία με τις συλλογές των βιβλιοθηκών, ψυχαγωγία και αναδεικνύοντας τη «χαρά του παιχνιδιού».

Οι νικητές θα κερδίσουν βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια. Διάρκεια: 18/3/2021 -10/4/2021. To παιχνίδι ξεκινά ΕΔΩ 

Κολοκοτρωνης άγαλμα

1821 Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Οι όροι του παιχνιδιού

Οι σωστές απαντήσεις θα ανακοινωθούν μετά την λήξη του παιχνιδιού και θα αναρτηθούν στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο FB και στις αρχικές σελίδες των βιβλιοθηκών: Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη rentislib.openabekt.gr, Βιβλιοθήκη Νίκαιας nikaialib.openabekt.gr Όσοι απαντήσουν σωστά, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για την ανάδειξη εξι (6) νικητών που θα κερδίσουν από ένα δώρο. Οι τελικοί νικητές θα ειδοποιηθούν με email είτε τηλεφωνικά για την παραλαβή των δώρων τους.

1821 αφίσα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις