Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Μπλε ή κόκκινοι; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία;  

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το Survivor, αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στο Survivor 4. Πλέον στη μπλε ομάδα έχουν απομείνει 8 παίκτες, ενώ στην κόκκινη βρίσκονται 11. Αυτό σημαίνει πως οι μπλε θα αγωνίζονται περισσότερες φορές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό, κάτι που φάνηκε στο χθεσινό (14/3) αγώνισμα. Οι μπλε κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού (10-7) και βοήθησε το γεγονός πως οι παίκτες έπαιξαν περισσότερες φορές, άρα έμαθαν πιο γρήγορα και το παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα γίνεται κάθε φορά, καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο και η κούραση.

Από την άλλη, στους κόκκινους επικρατεί το χάος. Όλοι τα έχουν βάλει με τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής πως δεν του έδωσαν από τα ψάρια που έπιασε ο Κόρο. Επίσης, ο Ασημακόπουλος συνέχισε τον «πόλεμο» εναντίον του, λέγοντας ξεκάθαρα πως αν η ομάδα του χάσει ασυλία θα τον ψηφίσει σίγουρα.

Survivor 2021 | Κόρο: ο Ντάφυ δεν θα φάει από τα ψάρια μου

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Ο Τριαντάφυλλος μόνος

Ο «Ντάφυ» έχει βρεθεί στο στόχαστρο από την ημέρα που οι συμπαίκτες τους ανέφερε πως θέλησε να τους δωροδοκήσει για να μην τον ψηφίσουν, όμως σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη της Soula Glamorous, πως ο Ασημακόπουλος ζητούσε στήριξη με χρηματική αμοιβή πριν μπει στο παιχνίδι. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας τα έβαλαν και με τη Μαριάνθη, καθώς η παίκτρια βρήκε στη ζούγκλα φαγητό το οποίο δεν μοιράστηκε με κανέναν. Η 29χρονη δεν το παραδέχτηκε αυτό μπροστά στους παίκτες, όμως στην κάμερα ανέφερε πως έγινε.

Εδώ ο Ασημακόπουλος φαίνεται πως έκανε ακόμα ένα λάθος. Όταν συζητήθηκε αυτό το θέμα στην καλύβα, εκείνος ξέσπασε λέγοντας πως όλα αυτά γίνονται εξαιτίας του Τριαντάφυλλου και τονίζοντας πως έχει κάνει το παιχνίδι π@@@@α, όμως η Ασημίνα Ιγγλέζου τον… πετσόκοψε. Η ξανθιά καλλονή έκανε μία ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας πως ο Κόρο «είναι η ντροπή του άνδρα» ενώ το πρωί της Δευτέρας (15/3) μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και εξήγησε τι συμβαίνει.

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Ας πάμε στα σημερινά και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε μπορεί να έχουν και αυτοί τα θέματά τους, όμως δείχνουν στα αγωνίσματα πως γίνονται μια «γροθιά». Από την άλλη πλευρά οι κόκκινοι πεινάνε και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα.

Survivor spoiler 15/3 ασυλία: Ποιος κερδίζει λοιπόν;

Η απάντηση είναι οι μπλε! Μένει να δούμε λοιπόν ποιος παίκτης θα κερδίσει την ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος από τους κόκκινους. Αν και η απάντηση εδώ είναι εύκολη.. Όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ντάφυ, αν και spoiler αναφέρουν πως θα πάρει… μεταγραφή στους μπλε.

Survivor spoiler: Τα τρία σενάρια που επικρατούν μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», τα τρία σενάρια που συζητιούνται μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο είναι να μεταφερθεί κάποιος παίκτης από τους κόκκινους, στην μπλε ομάδα, το δεύτερο σενάριο είναι η επιστροφή ενός παλιού παίκτη και το τρίτο ενδεχόμενο είναι να μην πραγματοποιηθεί διαδικασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

Survivor – spoiler: Ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης – Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής

Μπορεί Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία να έχουν το βασίλειο της κλίκας, ωστόσο, φαίνεται πως αυτός δεν θα ντους βγει σε καλό… Ποιος είναι όμως ο παίκτης που έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού αν και στην υπόθεση Τριαντάφυλλου, φαίνεται πως έχει διαλέξει λάθος στρατόπεδο; Μπορεί το Survivor 2021 να θέλει ακόμα πολλούς μήνες για να ολοκληρωθεί, ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.

Αν και η ανακοίνωση του δημοφιλέστερου παίκτη έχει πάψει να ισχύει, είναι εμφανές από τα σχόλια στα social media πως ορισμένο έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στα social media. Ο Τζέιμς θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ίσως ο “νικητής” από αγωνιστική άποψη του φετινού Survivor, όμως ο χαρακτήρας του κρίνεται αρνητικά από τους τηλεθεατές και είναι βέβαιο πως αν βγει στο… τάκο ο κόσμος θα τον γυρίσει με συνοπτικές διαδικασίες στην Ελλάδα.

Survivor: Ο Μπάρτζης

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη, στην αρχή έδειχνε να χαίρε της συμπάθειας των τηλεθεατών, όμως η παρέα με τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία τον έχουν φέρει σε δυσμενή θέση, με τα σχόλια εναντίον του να είναι δεκάδες σε κάθε επεισόδιο. Πάμε και στους «κόκκινους». Πολλοί ενδεχομένως να θεωρούν τον Κορόμι μεγάλο φαβορί, ωστόσο, αν και πολύ δυνατός σωματικά, στα αγωνίσματα είναι ασταθής, ενώ η συμπεριφορά του απέναντι στον Τριαντάφυλλο φαίνεται πως του βγήκε σε κακό, αφού τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι κυρίως αρνητικά.

Αρχικά βλέπαμε και τον Κοψιδά να φτάνει μακριά, όμως διακρίνουμε πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, με το ίδιο να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, έχοντας κυριολεκτικά αποστεωθεί. Στον κόσμο ωστόσο είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, αν και είναι πολύ συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, παρά το χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες και τις κατηγορίες των συμπαικτών του, δεν φαίνεται ικανός να φτάσει πολύ μακριά, μιας και αγωνιστικά είναι αδύναμος.

Survivor: Τα φαβορί

Πάμε και στα φαβορί τώρα. Από τους άνδρες, αυτός που έχει κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής είναι εξαιρετικός στα αγωνίσματα, ενώ αν δεν είχε εμπλακεί στις κατηγορίες κατά του Τριαντάφυλλου, ο κόσμος θα τον έβγαζε από τώρα νικητή. Ακόμα κι έτσι όμως, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο.

Κρατάμε όμως και μια μεγάλη έκπληξη και αυτή είναι να ανακηρυχθεί νικητής του παιχνιδιού γυναίκα. Μόνο η Καρολίνα Καλύβα, η πιο δυνατή γυναίκα του παιχνιδιού που έχει φροντίσει παράλληλα να διατηρεί χαμηλούς τόνους, αν και τελευταία το χάλασε πολύ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις