Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντώνης Κρητικός πατέρας: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά του
ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Κρητικός πατέρας: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλειά του

Αντώνης Κρητικός πατέρας: Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αντώνης Κρητικός αποχαιρέτησε τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορονοϊό

Συγκινεί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αντώνης Κρητικός, ο οποίος έχασε τον πατέρα του που έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό. Ο 58χρονος έφυγε από τη ζωή μετά πέντε μήνες συνεχούς πάλης με την πανδημία. Ο δημοσιογράφος δηλώνει υπερήφανος για τον αγώνα του πατέρα του. “Αποδείχθηκε πως ήσουν τεράστιος μαχητής. Πέντε ολόκληρους μήνες πάλεψες σκληρά, έδωσες άνισο αγώνα για να βρεθείς και πάλι κοντά μας. Να γυρίσεις και πάλι στο σπίτι σου στην οικογένεια σου. Όλοι σε περιμέναμε και πιστεύαμε θα τα καταφέρεις” γράφει στο Facebook. Ωστόσο δεν τα κατάφερε.

“Πέρασε όμως καιρός και εξαντλήθηκες. Ήθελες πολύ να κερδίσεις τη μάχη για τη ζωή. Όλοι το θέλαμε. Τώρα πρέπει να υποσχεθείς πως από εκεί ψηλά θα μας προσεχείς και θα είσαι πάντα στο πλάι μας. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο και θα σε αγαπώ άλλο τόσο από δω και πέρα. “Τα φιλιά μου σε εσένα και τα παιδιά μου” είχες πει στο τελευταίο σου μήνυμα στη μαμά. Καλό ταξίδι … σε αγαπάμε.”, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις