Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν το φαγητό
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Αυτοί κερδίζουν το φαγητό

Survivor spoiler 14/3 σήμερα - έπαθλο: Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες τόσο στην καλύβα της μπλε, όσο και σε εκείνη της κόκκινης ομάδας του Survivor 4.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα – έπαθλο: Αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Κυριακής για το Survivor 4 και ήδη έχουν διαρρεύσει spoiler για την ομάδα που παίρνει τη νίκη. Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες τόσο στην καλύβα της μπλε, όσο και σε εκείνη της κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από την Παρασκευή, ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον τραγουδιστή να μην εμφανίζεται καθόλου στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor 4. Αναμένεται να δούμε αν οι πληροφορίες θα επαληθευτούν, κάτι που θα επιβεβαιώσει ο Γιώργος Λιανός. Πάντως η εξέλιξη αυτή μάλλον ευνοεί αγωνιστικά τους μπλε, καθώς ο Πάνος Καλίδης ήταν από τους πιο αδύναμους παίκτες.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Η Μαριάνθη σε δύσκολη θέση
Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Απομονωμένος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για τον Τριαντάφυλλο έχουν απομονώσει τον τραγουδιστή στην παραλία της κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Ο παίκτης φαίνεται να αισθάνεται προδομένος, ενώ όπως ο ίδιος λέει στο trailer κανείς από την ομάδα του δεν του μιλά.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Ποια ομάδα αποχωρεί από το Survivor 4

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού μέσου sportime, το αποψινό έπαθλο φαγητού κερδίζουν για άλλη μια φορά οι μπλε. Αν αληθεύει η διαρροή για το Survivor 4, τότε η κόκκινη ομάδα επιστρέφει σε ένα σερί ηττών σε έπαθλα φαγητού, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην παραλία.

Ωστόσο, εκείνο που έχει ίσως πιο μεγάλη σημασία είναι τα αγωνίσματα της Δευτέρας και της Τρίτης, που αφορούν στην ασυλία, όπου η κόκκινη ομάδα δείχνει να καταφέρνει να πάρει νίκες και να αποδυναμώνει, τουλάχιστον αριθμητικά τους αντιπάλους στο Survivor 4.

Survivor spoiler 14/3 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν; Δείτε το trailer

Survivor: Ο Τζέιμς, η συμμετοχή στο Survivor και το επάγγελμα της… instagrammer

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στις Roomies για την εμπειρία της συμμετοχής στο Survivor. Δήλωσε ανανεωμένη, όπως κάθε φορά που φεύγει από την Ελλάδα, όπως ανέφερε. «Δεν ήταν ούτε το φαγητό, ούτε η διαμονή, θα το ξαναέκανα θα ήθελα να είμαι πιο προετοιμασμένη για να διαχειριστώ χαρακτήρες που δεν ταιριάζουν με εμένα» δήλωσε ερωτηθείσα για το Survivor.

«Ήταν αστείο, έμαθα τι έλεγαν όταν βγήκα. Έγραψαν μέχρι και για εγκυμοσύνη. Δεν γίνεται να λες ό,τι θες για κάποιον επειδή εκτίθεται» τόνισε για όσα γράφτηκαν για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Τζέιμς. «Δεν θα έκανα παρέα με τη Σοφία και τον Κώστα» ανέφερε ενώ μίλησε για το πώς επηρέασε τη ζωή της το ριάλιτι επιβίωσης. «Ζω από το instagram όμως ζήτησα από την παραγωγή του Survivor να μην δηλωθώ ως instagrammer. Έτσι δηλώθηκα όμως. Είχα ζητήσει να δηλωθώ ως φοιτήτρια ή επιχειρηματίας. Άνοιξα ένα μαγαζί με ρούχα με την κολλητή μου» αποκάλυψε ενώ δήλωσε ως νικητή του Survivor τον Τζέιμς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις