Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Γιαννκοπούλου: Τέλος η αντιδικία, η “συγγνώμη” του παρουσιαστή
LIFESTYLE

Λιάγκας – Γιαννκοπούλου: Τέλος η αντιδικία, η “συγγνώμη” του παρουσιαστή

Λιάγκας - Γιαννκοπούλου: Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με την κ. Γιαννικοπούλου

Με μια δημόσια δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, με την οποία ζητά συγγνώμη από την Σοφία Γιαννικοπούλου, έληξε η αντιδικία του παρουσιαστή με την πρώην σύζυγο Γιάννη Κούστα. Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι «έκλεισε ένα ατυχές και από κάθε άποψη λυπηρό συμβάν στην τηλεοπτική μου πορεία» σημειώνοντας ότι «από αδικαιολόγητη για την εμπειρία μου επιπολαιότητα και ελλιπή γνώση της αλήθειας παρασύρθηκα σε μια άδικη, απρόκλητη, και σίγουρα κατάφωρα προσβλητική για την κ. Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγο Ιωάννη Κούστα, εκπομπή την 01.10.2019 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε με την κ. Γιαννικοπούλου «και της εξέφρασα τη λύπη και την ειλικρινή συγγνώμη μου για όσα συνέβησαν και με χαρά μου διαπίστωσα ότι η κ. Γιαννικοπούλου, με διάθεση κατανόησης, έκανε δεκτή την κίνησή μου αυτή και αποδέχεται να λήξει με αυτή μου τη δήλωση η αντιδικία που δημιουργήθηκε». Ο Γ. Λιάγκας ζήτησε επίσης συγγνώμη και από τις κόρες της Αμαλία Ι. Κούστα και Δανάη Ι. Κούστα, «τις οποίες άθελά μου στεναχώρησα με όσα άδικα είπα ή υπονόησα για τη μητέρα τους».

Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα

Αθήνα, 12.03.2021

Σήμερα έκλεισε ένα ατυχές και από κάθε άποψη λυπηρό συμβάν στην τηλεοπτική μου πορεία. Από αδικαιολόγητη για την εμπειρία μου επιπολαιότητα και ελλιπή γνώση της αλήθειας παρασύρθηκα σε μια άδικη, απρόκλητη, και σίγουρα κατάφωρα προσβλητική για την κ. Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγο Ιωάννη Κούστα, εκπομπή την 01.10.2019 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Το ποιος έχει την ευθύνη για το πώς προετοιμάστηκε η εκπομπή αυτή και πώς μου δόθηκε το θέμα δεν έχει πλέον αξία. Αναλαμβάνω πλήρη την ευθύνη για ό,τι ειπώθηκε στην εκπομπή αυτή και αναγνωρίζω ότι με τον υπερβολικό και σκωπτικό δημόσιο λόγο μου τραυμάτισα άδικα την κ. Γιαννικοπούλου, αλλά και τις κόρες της που παρακολούθησαν την εκπομπή αυτή.

Αισθάνομαι για μια ακόμα φορά την ανάγκη με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να ζητήσω συγνώμη για όσα προσβλητικά της τιμής και της υπόληψης της κ. Γιαννικοπούλου ειπώθηκαν από εμένα και τους συνεργάτες μου στην εκπομπή, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια. Επίσης, ζητώ συγνώμη και από τις κόρες της, Αμαλία Ι. Κούστα και Δανάη Ι. Κούστα, τις οποίες άθελά μου στεναχώρησα με όσα άδικα είπα ή υπονόησα για τη μητέρα τους.  Με δική μου πρωτοβουλία συναντήθηκα με την κ. Γιαννικοπούλου και της εξέφρασα τη λύπη και την ειλικρινή συγγνώμη μου για όσα συνέβησαν και με χαρά μου διαπίστωσα ότι η κ. Γιαννικοπούλου, με διάθεση κατανόησης, έκανε δεκτή την κίνησή μου αυτή και αποδέχεται να λήξει με αυτή μου τη δήλωση η αντιδικία που δημιουργήθηκε.

Κατόπιν αυτού γυρίζω την ατυχή αυτή σελίδα στην καριέρα μου, πιο ώριμος, πιο συνετός και πιο ευαίσθητος, ιδίως απέναντι σε θέματα που μπορεί να τραυματίσουν άδικα προσωπικότητες, συνειδήσεις και κυρίως παιδιά.

Ο δηλών

Λιάγκας – Γιαννκοπούλου: Είχε απολογηθεί και δημόσια

Στην τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ το 2020 ο κ. Λιάγκας επέλεξε να απολογηθεί δημόσια αναφορικά με όσα είχαν ειπωθεί το περασμένο φθινόπωρο για τη Σοφία Γιαννικοπούλου.«Επιτρέψτε μου να πω εδώ, επειδή δεν θέλω να αφήνω ανοιχτά μέτωπα και πληγές κ.λ.π., επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εδώ τον χειμώνα, είχαμε προφανώς άθελά μας και χωρίς καμία πρόθεση, με ένα θέμα που δεν το είχα επιλέξει έτσι κι αλλιώς εγώ, ήταν άλλη λογική τότε και τώρα είναι άλλη λογική, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εξ όσων γνωρίζω και μια καλή μάνα.

Είχε ειπωθεί ένα θέμα, είχε ξεφύγει και τα λοιπά, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η κ. Γιαννικοπούλου και με το δίκιο της. Είχε δίκιο. Εγώ ξαναλέω ότι το παρατραβήξαμε τότε, ως μη οφείλαμε και της ζητώ συγγνώμη στο κλείσιμο της εκπομπής για να μην αφήνω κλειστές πληγές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις