Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος: Σε σχέση η όμορφη τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος: Σε σχέση η όμορφη τραγουδίστρια

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος: Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε το Σάββατο η Κατερίνα Λιόλιου. Μάλιστα στο πλαίσιο της εμφάνισής της η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε και με τον Χάρη Βαρθακούρη. Τότε, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει με τον σύζυγό της. «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω…» είπε εκείνη με την Αντελίνα Βαρθακούρη να ρωτάει αν αναφέρεται στα γνωστά που έχουν σχέση με το Ντουμπάι υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τις φήμες που έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ τους.

«Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα» είπε η Κατερίνα Λιόλιου και συνέχισε, «Όμορφα πράγματα, νέα». Τότε η Αντελίνα Βαρθακούρη τη ρώτησε, «Κοντά σε ηλικία» για να λάβει την απάντηση, «Μη σου πω τον περνώ και έναν χρόνο».

Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιον γνωστό πρόσωπο η Κατερίνα Λιόλιου διευκρίνισε: «Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Κατερίνα Λιόλιου: Τι απαντά σε όσα γράφτηκαν

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο menshouse, η όμορφη Κατερίνα μίλησε για τις καταγγελίες που σοκάρουν τον χώρο του θεάματος αλλά και για όσα γράφτηκαν γύρω από το Ντουμπάι και τον Πέτρο Κωστόπουλο. “Παρακολουθώ τα γεγονότα όπως όλος ο κόσμος και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω και βλέπω. Θλίβομαι και θυμώνω με τους ανθρώπους που δεν σέβονται τον άλλον, που εκμεταλλεύονται τη θέση ισχύος που μπορεί να έχουν σε ένα επάγγελμα. Τέτοιες συμπεριφορές και πράξεις είναι καταδικαστέες και συμβαίνουν σε πολλούς εργασιακούς χώρους, όχι μόνο στον αθλητισμό, την υποκριτική και τη μουσική, αλλά ακόμα και εκτός των χώρων εργασίας και εννοώ την ενδοοικογενειακή βία.

Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάποιο περιστατικό, είτε σε επίπεδο λεκτικής βίας, είτε σεξουαλική παρενόχληση. Εύχομαι όλες αυτές οι καταγγελίες να γίνουν αφορμή ώστε να σπάσει η σιωπή και η κοινωνία μας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το αυτονόητο, δηλαδή τον σεβασμό του άλλου ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, εμφάνισης, σεξουαλικών επιλογών”, είπε για όσα ακούγονται τελευταία κυρίως στον χώρο του θεάτρου.

Στην ερώτηση αν κλείστηκε στον εαυτό της μετά τον σάλο που ξέσπασε για το ταξίδι στο Ντουμπάι αλλά και τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε: 

Κάθε άλλο! Δεν θα κλειστώ ποτέ στον εαυτό μου, ούτε προς τους ανθρώπους επειδή γράφτηκε ή ειπώθηκε κάτι για μένα, ειδικά όταν αυτό δεν ισχύει! Δεν έχω δώσει ποτέ πάτημα να ασχοληθεί κάποιος με τη προσωπική μου ζωή και ούτε και θα το κάνω ποτέ. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου και της αναγνωρισιμότητας που έχει, κατανοώ πως κάποιες φορές μπορεί να βγουν πράγματα που δεν είναι αληθινά, οπότε η παραπληροφόρηση δεν με αφορά, δεν με επηρεάζει και δεν ασχολούμαι με αυτήν. Στον κόσμο έχω δείξει και δείχνω ποιά είναι πραγματικά η Κατερίνα και χαίρομαι για όλη την αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράττω από αυτόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις