Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντσούνος κορονοϊός: Θετικός ο δημοσιογράφος, κόλλησε όλη η οικογένεια
ΕΛΛΑΔΑ

Ντσούνος κορονοϊός: Θετικός ο δημοσιογράφος, κόλλησε όλη η οικογένεια

Ντσούνος κορονοϊός: Ο Γιάννης Ντσούνος εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή του και εξήγησε την κατάστασή τους.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος νοσεί από Covid-19, όπως και όλη η οικογένειά του. Αν και ο αγαπημένος δημοσιογράφος απουσίαζε αρκετές ημέρες, ο Γιάννης Κούτρας δεν είχε αναφέρει κάτι.

Ο Γιάννης Ντσούνος εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή του και εξήγησε την κατάστασή τους.

Οπως είπε ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν απώλεια όσφρησης και γεύσης ενώ τα δυο παιδιά τους, η μόλις 9 μηνών κόρη του και ο 3,5 ετών γιος του, είναι ασυμπτωματικά.

«Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης, αυτή είναι η 11η μέρα. Χρειάζεται προσοχή και τήρηση μέτρων για να βγάλουμε πέρα τις 15 μέρες που χρειάζονται για να περάσει ο ιός» είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

Ο δημοσιογράφος που έχει τρία παιδιά (έναν από τον πρώτο του γάμου 18 ετών) καλωσόρισε πρόσφατα στον κόσμο το τρίτο – που είναι το πρώτο κοριτσάκι – με τη σύζυγό του Μαρίνα.  Την είδηση έκανε γνωστή ο συνεργάτης και συμπαρουσιαστής του Γιάννη Ντσούνου στην εκπομπή “Αταίριαστοι”, Χρήστος Κούτρας μέσα από μια φωτογραφία από το μαιευτήριο. Την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

Να του ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά!
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις