Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δείρε με ρε: Viral το βίντεο με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ
ΕΛΛΑΔΑ

Δείρε με ρε: Viral το βίντεο με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Δείρε με ρε: Η φοιτήτρια είναι εξοργισμένη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και διαμαρτύρεται για την επιχείρηση που προηγήθηκε

Viral έχει γίνει βίντεο στο οποίο μία φοιτήτρια του ΑΠΘ αντιδρά στην επιχείρηση εκκένωσης της Πρυτανείας.Η φοιτήτρια είναι εξοργισμένη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που περιφρουρούν την επιχείρηση εκκένωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την αστυνομία και διαμαρτύρεται. Όταν κάποια στιγμή ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ της ζητά να απομακρυνθεί εκείνη αντιδρά και του λέει: «Από που μας διώχνεις; Από το Πανεπιστήμιό μας;» «Μη μ’αγγίζεις», φωνάζει η κοπέλα, ενώ ο αστυνομικός της απαντά «Δεν σε αγγίζει κανένας».

Λίγο αργότερα στέκεται μπροστά στα ΜΑΤ και φωνάζει: «Τι θα με κάνεις; Δείρε με, δείρε με».

 

33 προσαγωγές

Την Πέμπτη οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ να απομακρύνει ομάδα ατόμων από το κτήριο της πρυτανείας, όπου τελούσε υπό κατάληψη για 18 ημέρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δυνάμεων Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε ομαλά στις 07:20 το πρωί η εκκένωση της κατάληψης της πρυτανείας.

Από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσήχθησαν συνολικά 33 άτομα (26 άνδρες και 7 γυναίκες), από τους οποίους 32 ημεδαποί και ένας Κύπριος. Οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του Α.Π.Θ. ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις