Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης;

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Μία κίνηση του Πάνου Καλλίδη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, γύρισε το παιχνίδι και οι μπλε έστειλαν τους κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν. Ενώ το σκορ ήταν 9-8 υπέρ των κόκκινων, ο Πάνος Καλίδης πήγε να αγωνιστεί κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο. To πιθανότερο ήταν ο Γιώργος να κερδίσει κι ο αγώνας να λήξει. Τότε ο τραγουδιστής προσποιήθηκε τραυματισμό και ενώ οι γιατροί του έδωσαν το «ΟΚ» για να αγωνιστεί, εκείνος δεν το έκανε. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης με τους Μπλε να δέχονται και πέναλτι. Η τακτική των μπλε έφερε αποτέλεσμα με το σκορ να γίνεται 9-9. Αυτή η απόφαση πείραξε την κόκκινη ομάδα, με τον Γιώργο Κοψιδά να γίνεται έξαλλος και να πετάει με δύναμη τα παπούτσια του, ενώ ακόμα και παίκτες της μπλε ομάδας, δεν συμφώνησαν με αυτή την τακτική.

Στο τέλος χαμογέλασαν οι μπλε και με 10-9 οδήγησαν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι παίκτης ψήφισαν ως πρώτη υποψήφια τη Μαριάνθη και ο Κόρο έπρεπε να δώσει ακόμα έναν παίκτη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Εκείνος υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο, με την απόφαση αυτή να προκαλεί τα νεύρα και την απογοήτευση του τραγουδιστή, καθώς τον ψήφισε ο φίλος του λέγοντας μάλιστα πως «ο Κόρο και ο Κοψιδάς, θα με βρουν μπροστά τους».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κόρο, ο Τριαντάφυλλος έπιασε κάποιους παίκτες και τους ζήτησε να του πουν να μην τον ψηφίσει, κάτι που τον ενόχλησε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε όταν η Άννα Μαρία ψήφισε ως τελευταίο υποψήφιο τον Γιώργο από την ομάδα της.

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Όπως είδαμε στο σημερινό trailer, οι κόκκινοι τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο, με τον τραγουδιστή μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα ενώ πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, υπάρχει λογομαχία με τον φίλο του Κόρο. Τα πράγματα μοιάζουν να είναι δύσκολα πλέον για τον τραγουδιστή και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στην ομάδα του καθώς δεν θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει σήμερα!

Survivor Αποκλειστικό – Οι ψήφοι της Κόκκινης ομάδας που έβγαλαν στον τάκο την Μαριάνθη
Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε;

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού βρέθηκε η κόκκινη και η μπλε ομάδα με την πρώτη να έχει χάσει και να πρέπει να δώσει στον τάκο έναν παίκτη!  Από την πρώτη ψηφοφορία των Μπλε υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ψήφισαν από έναν παίκτη για αποχώρηση. Η κάλπη γέμισε με ονόματα, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και άλλος ένας παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και με εννιά ψήφους αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Μαριάνθη!

Στη συνέχεια οι παίκτες – της κόκκινης και της Μπλε ομάδας – που κατείχαν την ατομική ασυλία έπρεπε υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους, υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Άννα Μαρία Βέλλη υπέδειξε τον Γιώργο από την ομάδα της και ο Γιώργος Κόρομι τον… Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler 10/3 αποχώρηση: Ποιος λοιπόν από τους τέσσερις παίκτες θα αποχωρήσει από το survivor;

Survivor spoiler 10/3: To trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις