Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 9/3 ασυλία σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;
LIFESTYLE

Survivor spoiler 9/3 ασυλία σήμερα: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

Survivor spoiler 9/3 ασυλία σήμερα: Κόλαση στη μπλε παραλία - Άγρια κόντρα στους κόκκινους

Survivor spoiler 9/3 ασυλία σήμερα: Αγωνία και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην ασυλία, αλλά και στη μπλε ομάδα που έχει γίνει μαλλιά κουβάρια. Ποιος θα κατακτήσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Μπλε ή κόκκινοι; Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (8/3), οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την ασυλία με 10-6, ενώ η Άννα Μαρία κέρδισε την ατομική ασυλία. Οι μπλε πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί η κλίκα των τριών τα έβαλε με τον Πάνο Καλλίδη και η υπόλοιπη υπο-ομάδα εναντίον τους.

Τελικά έγινε η έκπληξη και ο Νίκος Μπάρτζης συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους, βγήκε στον τάκο και περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον, ποιον παίκτη θα δώσει η Άννα Μαρία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δώσει τον Τζέιμς που είναι φίλος της, αλλά αν σκεφτεί στρατηγικά, τότε ίσως επιλέξει γυναίκα και πιο συγκεκριμένα τη Χριστίνα Κεφάλα. Η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας, μπορεί να μην πηγαίνει τόσο καλά στα αγωνίσματα, όμως πηγαίνει καλύτερα το τελευταίο διάστημα από την Ελευθερία. Έτσι αν τη ψηφίσει και βγει, οι τρεις γυναίκες που θα μείνουν στην ομάδα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι την ένωση, κάτι που σίγουρα την συμφέρει μετά τα τελευταία γεγονότα.

Survivor spoiler 9/3 σήμερα: Τα αποκλειστικά του Love it

Survivor spoiler 9/3 ασυλία σήμερα: Στα σημερινά

Θα βγει και άλλος υποψήφιος από τη μπλε ομάδα ή το βάρος πάει στους κόκκινους; Ο Τζέιμς μπορεί να αισθάνεται ήσυχος για αυτή την εβδομάδα, καθώς τη νίκη θα πάρουν οι μπλε! Μπορεί να σφάζονται, όμως θα καταφέρουν να επικρατήσουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.
Έτσι μετά τη σημερινή ήττα της κόκκινης ομάδας, οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις και αυτό γιατί θα αναγκαστούν οι κόκκινοι να ψηφίσουν ένα άτομο στη ψηφοφορία, αλλά και ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει και εκείνος ακόμα ένα άτομο.

Survivor spoiler 9/3 σήμερα: O δεύτερος υποψήφιος

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία και θα υποδείξει τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποια είναι η προφανής επιλογή για την Άννα Μαρία; Ο Αλέξης Παππάς. Να που όμως ο Αλέξης Παππάς είναι καλός αγωνιστικά και τελευταία δεν είναι σε θέση να παίξει λόγω τραυματισμού.

Ποιον θα επιλέξει η Άννα Μαρία; Δεν είναι ο Αλέξης Παππάς αυτός όπως αναφέρει το έγκυρο sportime. Δεν είναι ούτε ο Σάκης Κατσούλης που έχει κόντρα με τον Τζέημς. Θα κινηθεί σχετικά σε αγωνιστικά κριτήρια και αυτό θα αποδειχθεί έξυπνη επιλογή. Θα υποδείξει τον Γιώργο Ταβλαδάκη. Για δύο λόγους. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα καλός αγωνιστικά και επειδή είναι λιγότερο δημοφιλής από τον Νίκο Μπάρτζη. Έξυπνη υπόδειξη, σίγουρα έπειτα από συνεννόηση με τον Τζέημς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις