Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα πάρτυ κορονοϊός: Συνελήφθησαν τρία άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα πάρτυ κορονοϊός: Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα πάρτυ κορονοϊός: Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα για τη διοργάνωση πάρτι.

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα για τη διοργάνωση πάρτι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε αποθήκη, στην περιοχή της Οβρυάς. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί ένας 59χρονος και δύο 20χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, άνδρες του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος διαπίστωσαν, έπειτα από καταγγελία, ότι οι δύο 20χρονοι είχαν διοργανώσει χθες τα ξημερώματα πάρτι σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 59χρονου, όπου διασκέδαζαν περισσότερα από 40 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν στους τρεις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 9.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Το χρονικό

Πάνω από εκατό άτομα διασκέδαζαν σε κορονοπάρτι που έγινε χθες το βράδυ σε παλιό κτίριο στην Πάτρα, στην περιοχή της Οβρυάς. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι διοργανωτές του κορονοπάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες περιοίκων. Σύμφωνα με μάρτυρες, η αστυνομία έκανε περιπολία στο χώρο αλλά οι νεαροί πρόλαβαν και έφυγαν από το πίσω μέρος… και χάθηκαν στα χωράφια! Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως κάποιοι από τους συμμετέχοντες ανέβαζαν και φωτογραφίες στο Ιnstagram, όπως και η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο τοπικό σάιτ, flamis.gr.

Ενώ βρισκόμαστε εν μέσω lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που οδήγησαν στο “κατακόκκινο” την Αχαΐα και τα νοσοκομεία πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, όπως φαίνεται στα βίντεο πρόκειται για πάρα πολλά άτομα, προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά και μουσική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις