Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου Παρνασσός: Έκλεισε τα σχόλια στο Instagram μετά την εκδρομή με τον Σταθοκωστόπουλο
LIFESTYLE

Σπυροπούλου Παρνασσός: Έκλεισε τα σχόλια στο Instagram μετά την εκδρομή με τον Σταθοκωστόπουλο

Σπυροπούλου Παρνασσός: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Στον Παρνασσό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από το σαλέ όπου διαμένει με τον σύντροφό της και τα παιχνίδια τους με τα χιόνια. Αυτό φαίνεται όμως ότι εξόργισε τους followers της στο Instagram, που τη βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι επέλεξε να ταξιδέψει, εν μέσω πανδημίας και lockdown, κάτι που την οδήγησε στην απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στις φωτογραφίες.

Το θέμα σχολιάστηκε και στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», με τον Κώστα Φραγκολιά να υποστηρίζει: «Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες».

Οι δυο τους βρέθηκαν σε μια κρεβατοκάμαρα με εσωτερική πισίνα ενώ ολόκληρο το δωμάτιο αλλά και το κρεβάτι ήταν στρωμένο με ροδοπετάλα. Μάλιστα, το ειδυλλιακό θέρετρο βρισκόταν μέσα σε μία σπηλιά, γεγονός που έκανε την ατμόσφαιρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ακόμα πιο μοναδική. Η Κωνσταντίνα σε μία από τις αναρτήσεις έγραψε το εξής σχόλιο: «Εγώ και η αγάπη μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Ταξίδεψε στον Παρνασσό με τον σύντροφό της εν μέσω καραντίνας

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις