Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση: Κανείς δεν περίμενε να φύγει από το σπίτι
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση: Κανείς δεν περίμενε να φύγει από το σπίτι

MasterChef 5 αποχώρηση: Χωρίς άγχος και πολλές σκέψεις για το ποιος θα φύγει κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Χωρίς άγχος και πολλές σκέψεις για το ποιος θα φύγει κύλησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Αυτό, γιατί ένας εκ των έξι υποψηφίων για αποχώρηση, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πιάτο αντιγραφής και έτσι εξασφάλισε επί της ουσίας την παραμονή στους άλλους πέντε. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Διονύσης, η Ανούς, ο Αλέξανδρος, η Ηρώ, ο Ιωάννης και η Μαρία και όλοι τους έπρεπε να φτιάξουν ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής. Στα περισσότερα πιάτα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά καθώς οι διαγωνιζόμενοι αντιμετώπισαν δυσκολίες και φοβήθηκαν πως ίσως βρεθούν εκτός παιχνιδιού.

Ένας ωστόσο τους έβγαλε από την δύσκολη θέση καθώς το πιάτο του δεν παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αγώνα. Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ο οποίος και αποχώρησε από το παιχνίδι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, το καλύτερο πιάτο αναδείχθηκε αυτό του Διονύση.

«Αρχηγός σε δύο ομαδικές. Δύο νίκες. Καμία ήττα. Η μία φορά καλύτερη από την άλλη. Ήρθα με μία πολύ μεγάλη καχυποψία στο MasterChef. Ήρθα κλειστός ψυχολογικά και μαγειρικά και δυστυχώς, νομίζω ότι παρέμεινα κλειστός. Game over» είπε ο Αλέξανδρος και παρέδωσε την ποδιά του.

MasterChef 5: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Νίκος

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου από το MasterChef 5 το βράδυ της Δευτέρας, χθες τελείωσε και το «ταξίδι» του Αλέξανδρου Α. στον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο Σερραίος παίκτης είχε γράψει ένα πολύ όμορφο γράμμα για κάποιους από τους συμπαίκτες του και ο Νίκος μόλις άκουσε όσα έγραφε για εκείνον, συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα.

«Κύριε Νίκο, αδερφέ μου, φίλε μου, με έκανες να καταλάβω γιατί αγάπησα τη μαγειρική. Βγάζεις τόσα πολλά στα πιάτα σου. Σε θαυμάζω για όλα όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου» έγραφε στο γράμμα του ο Αλέξανδρος για τον Νίκο και όπως φάνηκε, «χτύπησε φλέβα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις