Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Όλο και πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του ΠΑΟΚ με τη δημιουργία της Νέας Τούμπας.

Όλο και πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του ΠΑΟΚ με τη δημιουργία της Νέας Τούμπας. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφέρθηκε στη Νέα Τούμπα και τις διαδικασίες που ακολουθούν, ενώ πρόσθεσε πως είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες της πόλης. Τις εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα και τα βήματα που ακολουθούν σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχει μείνει ένα τελευταίο κομμάτι που θα έρθει σύντομα στο συμβούλιο. Θα υπάρξει μια περίοδος της τελευταίας διαβούλευσης, ενώ τέλος Μαρτίου θα παρθεί η τελευταία έγκριση των πολεοδομικών όρων. Αυτό όμως είναι το τελευταίο στάδιο. Πιστεύω πως θα πάμε ομόφωνα. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω θα πάμε ομόφωνα».

Ερωτηθείς για το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης που αγόρασε, είπε: «Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ξέρω πολύ καλά την δυσκολία που έχουν οι ομάδες όπως η ΚΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ, και Ηρακλής. Εγώ θλίβομαι πολύ γι’αυτή την εικόνα γιατί κάποτε αυτές οι ομάδες ήταν στις υψηλότερες θέσεις. Τώρα, βλέπουμε την βαθμολογία ανάποδα. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Οι ΚΑΕ, ανήκουν σε ανθρώπους της πόλης που προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ίδιο έκανα και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θα κάνω και με τον Ηρακλή».

Ζέρβας Δήμαρχος

Σαββίδης: Αυτά τα γήπεδα «κοιτάζει» για τη Νέα Τούμπα

Η νέα Τούμπα, το «όνειρο» του Σαββίδη, δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα γήπεδα της Ευρώπης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σχεδιάζει μάλιστα το νέο γήπεδο να χωρά πάνω από 40.000 κόσμο. Όπως μάλιστα γίνεται γνωστό ο ΠΑΟΚ «σκανάρει» τα τόσο της Κράσνονταρ όσο και της Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο  να αποφασιστεί από κοινού με τον κόσμο της ομάδας το μοτίβο της Νέας Τούμπας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις