Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικολακόπουλος: «Οι στημένες φάσεις και το φεγγάρι του Σα τα δύο θέματα του Ολυμπιακού»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικολακόπουλος: «Οι στημένες φάσεις και το φεγγάρι του Σα τα δύο θέματα του Ολυμπιακού»

Νικολακόπουλος Ολυμπιακός: Ιδιαίτερα ανήσυχος θα πρέπει να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ιδιαίτερα ανήσυχος θα πρέπει να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη δυσκολία που έδειξε η ομάδα του να αντιμετωπίσει τις στημένες φάσεις. Και ενώ οι ερυθρόλευκοι ήταν ανίκητοι μέχρι πρότινος στο ψηλό παιχνίδι έχοντας παίκτες όπως ο Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, βλέπουμε πως τώρα έχουν πρόβλημα. Και αυτό διότι σε τρία ματς έχουν δεχτεί ”καρμπόν” γκολ και μπορεί μέχρι τώρα να μην το έχουν πληρώσει ωστόσο αν δεν διορθωθεί άμεσα θα κινδυνέψουν στους αγώνες που έρχονται.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα επιλέγει να μαρκάρει στις στημένες φάσεις και κυρίως στα κόρνερ σε ζώνη. Αυτό έγινε και στα δύο ματς με την Αϊντχόφεν και στο ματς με τον Βόλο. Και στα τρία δέχτηκε γκολ με τον ίδιο τρόπο. Στη ζώνη άμυνας του Ολυμπιακού ο Ζαχάβι ήρθε σαν ”τρέιλερ” από πίσω πήρε την κεφαλιά και σημείωσε γκολ τόσο στο Φάληρο όσο και στην Ολλανδία ενώ και στην αναμέτρηση με τον Βόλο ο  Γκρίλο πέτυχε ακριβώς το ίδιο γκολ.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Πειραιώτες και από τις απουσίες αυτό το διάστημα είναι η συμπεριφορά τους στις στημένες φάσεις στο αμυντικό κομμάτι και το κακό φεγγάρι, στο οποίο βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ζοσέ Σα.

Ζοσέ Σα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις