Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 οικειοθελής αποχώρηση: Η τριάδα «φωτιά» έσπασε, ποιος επιστρέφει
LIFESTYLE

MasterChef 5 οικειοθελής αποχώρηση: Η τριάδα «φωτιά» έσπασε, ποιος επιστρέφει

MasterChef 5 οικειοθελής αποχώρηση: Για ακόμα ένα επεισόδιο η ένταση και η αγωνία χτύπησε κόκκινο.

Για ακόμα ένα επεισόδιο η ένταση και η αγωνία χτύπησε κόκκινο στo MasterChef, ειδικά όταν παίκτης της κόκκινης ομάδας ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτό συνέβη αμέσως μετά τη δοκιμασία του mystery box όπου οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν μόνο με ένα τηγάνι. Ο Ιωάννης, ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Τζιοβάνι είχαν τα καλύτερα πιάτα. Ο Αλέξανδρος όμως ήταν αυτός που ξεχώρισε με το πιάτο που έδωσε στους κριτές να δοκιμάσουν και έτσι κέρδισε τη δοκιμασία.

Αμέσως μετά όμως και ενώ κανείς δεν το περίμενε, ο Πάνος Ράπτης σήκωσε το χέρι του ζητώντας να μιλήσει. Τότε λοιπόν ανακοίνωσε στους κριτές και στους συμπαίκτες του πως ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μαγειρικής. Οι κριτές διατήρησαν την ψυχραιμία τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να του ζητήσει πίσω την ποδιά που φορούσε και που είχε καταφέρει να κρατήσει σε όλες τις δοκιμασίες που είχε υποβληθεί όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι. Ο Πάνος ο οποίος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τις δυνατότητές του στην κουζίνα επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε στο Mystery Box

Τη Μαρία, τον Τζιοβάνι, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη κάλεσαν οι κριτές στο τέλος της χθεσινής δοκιμασίας του Mystery Box λέγοντάς τους πως και οι τέσσερις τα πήγαν εξαιρετικά. «Ιωάννη, καλό. Του Αλέξανδρου καλύτερο!» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνοντας τον νικητή του Mystery Box, ο οποίος θα έχει και ένα πολυπόθητο πλεονέκτημα στη συνέχεια.

MasterChef 5: Έτσι χώρισε τα ζευγάρια ο Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής του Mystery Box κι έτσι, αυτή τη φορά, έχει το πολυπόθητο πλεονέκτημα, το οποίο είναι να χωρίσει τους παίκτες σε ζευγάρια, να τους δώσει το είδος του τυριού με το οποίο θα κάνουν την παρασκευή τους και να ορίσει ποιος από τους δύο θα κάνει την αλμυρή και ποιος τη γλυκιά παρασκευή.

Τα ζευγάρια ο Αλέξανδρος διαμόρφωσε ως εξής:
Μαρία – Ιωάννης
Μαργαρίτα – Νίκος
Κωνσταντίνα – Μαρίνα
Ηρώ – Αλέξανδρος
Στέφανος – Τζιοβάνι
Αντώνης – Παναγιώτης
Ανούς – Διονύσης
Βίλλη – Κωνσταντίνος
Λία – Παύλος

Θα ανοίξει γραφείο συνοικεσίων αργότερα, είπε χιουμοριστικά ο διαγωνιζόμενος μόλις ολοκλήρωσε τη δημιουργία των ζευγαριών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις