Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Καθαρό το γκολ του Εμβιλά»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Καθαρό το γκολ του Εμβιλά»

Βαρούχας γκολ Εμβιλά: Ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. αναφέρθηκε στο γκολ νίκης του Ολυμπιακού στο Βόλο.

Ο Χασάν δεν επηρεάζει τη φάση και ορθώς το γκολ νίκης του Ολυμπιακού στον Βόλο από τον Εμβιλά μέτρησε, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο διαιτητής με το που έγινε η φάση, πήγε κι έδειξε στον βοηθό με τα δυο του χέρια την πορεία της μπάλας. Ο κανονισμός μιλά για οπτική γραμμή του παίκτη με τον τερματοφύλακα. Ο παίκτης είναι αριστερά, ο τερματοφύλακας δεξιά, άρα δεν του κρύβει το οπτικό πεδίο. Η ενέργεια που κάνει ο Χασάν δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα. Μπράβο στον διαιτητή που πήγε να δει τη φάση στο VAR και σωστά μέτρησε το γκολ. Είδατε πόσο γρήγορα πήγε κι έφυγε από το βίντεο;», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.

Πιο αναλυτικά στον αγώνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Βόλο με το γκολ του Εμβιλά στο 83’ και μεγάλωσε την διαφορά από τους διώκτες του. Ήταν το ματς που ολοκλήρωσε την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ, ο Γκρίλο ισοφάρισε και ο Εμβιλά στο 83’ χάρισε τη νίκη. Σε ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, πίεσε και βρήκε το γκολ της νίκης προς το τέλος απέναντι στον μαχητικό Βόλο. Τακτικά ο Άνχελ Λόπεθ χρησιμοποίησε ό,τι καλύτερο διαθέτει με τους Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Δουβίκα να συνθέτουν μια καλή τριάδα στην επίθεση. Στην αντίπερα όχθη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε ροτέισον. Ο Πορτογάλος τεχνικός, έβαλε τους δέκα από τους ένδεκα που αγωνίστηκαν με την Αϊντχόφεν. Μοναδικός που έμεινε εκτός ήταν ο Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη να παίρνει την θέση του. Έτσι ο σχηματισμός από 4-3-3 άλλαξε σε 4-2-3-1.

Βόλος – Ολυμπιακός: Δύο γρήγορα γκολ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Στο 4’ ο Καμαρά έβγαλε μπαλιά στον Μπρούμα, στην πλάτη της άμυνας του Βόλου. Ο Πορτογάλος κράτησε την μπάλα, πάσαρε στον Φορτούνη, που από το ύψος του πέναλτι, σκόραρε με δυνατό σουτ. Αλλά ο Βόλος είχε απάντηση. Στο 10’ ο Μπαρτόλο εκτέλσε κόρνερ, με τον Γκρίλο να εκθέτει την άμυνα των φιλοξενούμενων, αφού τον έχασαν και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνοτ ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει κατοχή μπάλας. Ο Βόλος περίμενε και αναζητούσε κλεψίματα, που θα μπορούσαν να του αποφέρουν ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό.

Σε πρώτο 45λεπτο όπου στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο. Έτσι έγινε αναγκαστική ασλλαγή με τον Παπασταθόπουλο στο 39’. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει κατοχή μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να βγάλει καλή φάση. Στο 54’, ωστόσο ο Εμβιλά έκανε δυνατό σουτ με τον Κλέιμαν να μπλοκάρει δύσκολα με δεύτερη προσπάθεια. Στο 61’ ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο που έγινε με το VAR. Ο Φορτούνης ήταν όντως μπροστά από την άμυνα του Βόλου.

Λύτρωση από τον Εμβιλά

Στο 77΄ο Φορτούνης έβγαλε ασίστ στον Χασάν, που στο τετ α τετ με τον Κλέιμαν, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Βόλου. Παράλληλα ήταν και οφσάιντ, που υποδείχθηκε από τον βοηθό. Για να έρθει το γκολ που έψαχνε ο Ολυμπιακός στο 83’. Σε φάση διαρκείας ο Μπρούμα μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Εμβιλά που από το ύψος της μικρής περιοχής και διαγώνια και έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής τσέκαρε την φάση μέσω του VAR, μίλησε με τους συνεργάτες του και πήρε την απόφαση να δώσει το γκολ.

Δείτε ακόμη:

Έλληνας προπονητής στη Σάλκε
Οριστικό: Το πήρε απόφαση ο Σαββίδης για τον Γκαρσία
Βόλος Ολυμπιακός 1-2: Αγχωτική νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις