Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Σκοπιμότητα χωρίς γκολ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Σκοπιμότητα χωρίς γκολ

Σούπερ Λιγκ - 24η αγωνιστική: Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο άχαρο και άκαρπο 0-0 που φάνηκε να είναι και ο πρώτος στόχος εκατέρωθεν

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Πρώτος στόχος των ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία ήταν να μην χάσουν και αυτό πέτυχαν. Σε ένα ματς που ήδη έχει ξεχαστεί, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0. Εχοντας παρουσιάσει ελάχιστα σε όσους είδαν το ματς στους δέκτες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε 90 λεπτά αγώνα είχαμε μόλις από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα! Στους φιλοξενούμενους πιστώνεται ασφαλώς πως είχαν το μυαλό τους και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο μεσοβδόμαδα.

Το πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε με καλό σχετικά ρυθμό, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο είχαμε συνολικά ένα κακό ματς. Η πρώτη καλή στιγμή υπήρξε στο 26′ με τον Επασί να διώχνει την εξ’ επαφής κεφαλιά του Κάργα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν εκεί προλαβαίνοντας τον Ελευθεριάδη. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και ότι καλύτερο είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά.

Σούπερ Λιγκ – 24η αγωνιστική: Το β’ μέρος 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με αργό ρυθμό και χωρίς καμία φάση. Η Λαμία ήταν καλύτερη αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλό της, κάτι που τελικά έκανε στο 66′. Στο λεπτό αυτό ο Αραμπούλι από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Λοντίγκιν χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μιλιντσεάνου τον οποίο στο 91′ πρόλαβε και πάλι ο Επασί και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας, Τριανταφύλλου. VAR: Φωτιάς.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Ρόμανιτς (58′ Μπα (73′ Γκαζαριάν)), Αραμπούλι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργα, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (77′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης).

θελει να παιξει στην εδρα του ο ΠΑΣ

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις