Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Δεν παίζει ο Χεζόνια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Δεν παίζει ο Χεζόνια

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη η δήλωσή του στο πρωτάθλημα και δεν προλαβαινει να αγωνιστεί απόψε κόντρα στον Αρη

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Για σήμερα αναμενόταν το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δνε θα συμβεί. Οι φίλαθλοι του τριφυλλιού θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να τον δουν να αγωνίζεται με τα χρώμζαστα της ομάδας του. Ο πρώην NBAερ δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ρόστερ της ομάδας για την ελληνική Basket League. Θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα στη θέση του Σέλβιν Μακ, αλλά η διαδικασία αλλαγής της δήλωσης δεν έχει ολοκληρωθεί. Ετσι, ο Χεζόνια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τον εξάστερο στις 2 Μάρτιου και το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Επιπροσθέτως, για την αναμέτρηση με τον Άρη ο Όντεντ Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Να επισημάνουμε πως η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από το Βερολίνο το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή κάτι παραπάνω από 24 ώρες πριν το αποψινό ματς με τον Άρη. Οι παίκτες χθες πήγαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση και όσοι έπαιξαν στο Βερολίνο ακολούθησαν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα.

εχει καριέρα ετων στο ΝΒΑ ο Χεζονια

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Ο Μαντζούκας

Σε ό,τι αφορά τον έτερο νέο παίκτη της ομάδας, τον φέρελπι Λευτέρη Μαντζούκα. Ο 17χρονος φόργουορντ είναι δηλωμένος κανονικά στο ρόστερ της ομάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πλεον είναι και νόμιμη η συμμετοχή του. Ετσι, είναι θέμα προπονητή το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Θεσσαλονικείς σήμερα.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»
Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπή
Οι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις