Αθήνα

°C

Πέμπτη

22

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 28/2 νέα παίκτρια: Η Ελένη Χαμπέρη θα βάλει “φωτιά” στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor spoiler 28/2 νέα παίκτρια: Η Ελένη Χαμπέρη θα βάλει “φωτιά” στο ριάλιτι

Survivor spoiler 28/2 νέα παίκτρια: Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το trailer του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Κυριακής, θα έχουμε μία προσθήκη

Survivor spoiler 28/2 νέα παίκτρια: Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor 4 και έχουμε την είσοδο ακόμα μίας παίκτριας, που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Το Survivor έχει δείξει και φέτος ότι είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων, με την παραγωγή να μας ετοιμάζει κάτι νέο. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το trailer του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Κυριακής, θα έχουμε μία προσθήκη, με μία νέα παίκτρια να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Η παραγωγή ωστόσο είδε πως η Μπλε ομάδα έχει αρχίσει και ισορροπεί τα πράγματα και μάλιστα επέστρεψε στις νίκες, που την έχουμε συνηθίσει.

Έτσι, πήρε την μεγάλη απόφαση, να βάλει τη νέα παίκτρια στην ομάδα των Κόκκινων και να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο αμφίρροπα. Σίγουρα αυτά είναι καλά νέα για την κόκκινη ομάδα, που έχει αρχίσει πάλι να τα βρίσκει σκούρα και θέλει κάθε βοήθεια. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η νέα παίκτρια που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι η γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη, που είναι… όαση. Πρόκειται για φίλη του νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος σίγουρα θα της έχει δώσει αρκετές συμβουλές.

Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη Ελένη Χαμπέρη
Survivor spoiler: Θα κάνει τη διαφορά!

«Είναι πάρα πολύ καλή φίλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν έναν κοινό γνωστό. Είναι η τελευταία παίκτρια. Μπήκε την τελευταία στιγμή. Την είχαν από πριν, δεν θα έμπαινε κανονικά, αλλά την έβαλαν σαν αντικατάσταση της Μαριπόζα που ουσιαστικά αποχώρησε.».

Σίγουρα η Έλενη Χαμπέρη έρχεται για να μείνει και θα την απολαύσουμε αρκετά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Survivor spoiler 28/2 – Trailer
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις