Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/2: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/2: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 27/2: Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef.

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο είδαμε χθες στο MasterChef. Μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας οι δύο ομάδες περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα. Στα πιάτα που ετοίμασαν υπήρξαν λάθη και αστοχίες με αποτέλεσμα να κοστίσουν. Η μπλε ομάδα τελικά ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να στείλει την κόκκινη ομάδα στον τάκο. Η αλήθεια είναι πως ναι μεν θέλαμε από τη μία να χάσει η μπλε ομάδα για να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες σε μια ήττα αλλά από την άλλη θέλαμε να δούμε και τι αποφάσεις θα πάρει ως αρχηγός πλέον ο Πάνος τη στιγμή που την προηγούμενη βδομάδα γκρέμισε τη φιλία του με τον Ιωάννη για μια απόφαση του δεύτερου.

Οι κριτές έδωσαν τη δυνατότητα στον Πάνο να διαλέξει ποιος θα πάρει την ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Τελικά ο Πάνος κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του (φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε) και έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον πρώην ”αδερφό” του Ιωάννη, ο οποίος όπως δήλωσε νιώθει προδομένος. Στην ατομική ασυλία ο Αντώνης και ο Κωστής έφτασαν πιο κοντά με τον πρώτο τελικά να την κερδίζει.

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας. Στο trailer βλέπουμε τον Αντώνη νευριασμένο να λέει ”στο τέλος θα μείνουμε τρεις να μαγειρεύουμε με έντεκα” ενώ επίσης ακούμε τον Πάνο να λέει πως έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να νικήσει η ομάδα του. Ακόμη φαίνονται πως οι κόντρες και οι βαριές κουβέντες θα συνεχιστούν αφού ακούμε από τον Αντώνη να χαρακτηρίζει κάποιον παίκτη του ”ψεύτικο”. Τέλος ο Ιωάννης κατά την διάρκεια της μαγειρικής κάνει ένα μεγάλο λάθος που ίσως του στοιχίσει.  Λέτε ο βασιλιάς του MasterChef, όπως αυτοαποκαλείται, να μας αποχαιρετήσει τόσο γρήγορα;

MasterChef 5: Το σχόλιο του Κουτσόπουλου που άναψε φωτιές

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Παύλο που άτυπα έχει αναλάβει τον ρόλο του ζαχαροπλάστη στην κόκκινη ομάδα του MasterChef 5, «άναψε φωτιές» στη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες που έχουν επικεντρωθεί στη ζαχαροπλαστική. Μιλώντας εκείνη την ώρα η Ηρώ είπε: «Εγώ επίτηδες έχω πάει στο γλυκό δύο φορές… την επόμενη φορά έχω πει ότι θα είμαι στο κυρίως. Από μόνη μου θέλω και πάω… Η Κωνσταντίνα δεν έχει πει παιδιά εγώ εδώ είμαι, πάρτε με κι αλλού! Δεν ξέρω για τον Παύλο, αλλά στη δική μας περίπτωση αυτό έχει συμβεί. Δεν μπορείς να πάρεις τον άλλον από το χεράκι…».

Το σχόλιο αυτό της Ηρώς στην Κωνσταντίνα δεν άρεσε καθόλου στη Λία «Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει; Έξαλλη είμαι!», είπε στην κάμερα. «Της την είπε γιατί τη θεωρεί πολύ δυνατή στη ζαχαροπλαστική. Θέλει να τη βγάλει από αυτήν τη θέση να την πάει στη μαγειρική έτσι ώστε να είναι προτεινόμενη η Κωνσταντίνα», σχολίασε η Μαρίνα. Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει η άποψη της συμπαίκτριάς της κι ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα στις ομαδικές δοκιμασίες ως ζαχαροπλάστης.

MasterChef 5: Το ιδιαίτερο γεύμα που μαγείρεψε ο Γιάννης Αποστολάκης

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη νίκη τους, οι «μπλε» για ακόμα μια φορά συνάντησαν στο σπίτι του MasterChef 5 τον Γιάννη Αποστολάκη. Μαζί με τον Γιάννη ήταν ο Μιράν, από το γνωστό κατάστημα αλλαντικών της Αθήνας, για να προτείνει στους 11 επίδοξους σεφ πιάτα με πρωταγωνιστές τα αλλαντικά. Με τη βοήθεια του Γιάννη έφτιαξαν πίτσες με πρωτότυπα υλικά, ενώ οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες αυτές τις νέες γεύσεις.

Ο Στέφανος έκανε τα παράπονά του στον Γιάννη Αποστολάκη για την κόκκινη ομάδα και τη συμπεριφορά των μελών της. Κλείνοντας ο γνωστός σεφ ρώτησε τους «μπλε» αν θα δώσουν στους συμπαίκτες τους από την κόκκινη ομάδα να φάνε από όσα μαγείρεψαν μαζί… Ο Νίκος απάντησε ότι φυσικά και θα το κάνουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις